Neler Yeni

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
3 gündür millenicom ciddi sorun yaşamış knkm paket sorunu yaşamışlar sen yaşamadın mı peki tüm kullanıclar etkilenmiş forumda konusuda var hatta öneriyor musun milenicomu
Yok bende sorun olmadı şimdi haberim oldu hatta. ilginç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emirhan Doğan

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Türk-netmi? milenicom mu? fixnet mi? dostlar araştırdım bu üçü arasında kaldım mevcutta kullandığım atlantis net, berbat ötesi bir duruma geldi 120 pingden aşağıyı görmedim son 3 aydır yok bizim sunucu iyi senin bilgisayar eski falan diyorlar çıldırtıyorlar beni ajksdakhjsdjas üstüne 300 tl olan faturayı da 450 tl gibi absürt bir rakam yaptılar halbuki kabloluda almıyorum uydunet, bizden başka kimse gelemez internet veremez bizim kadar iyi olamazlar falan diyorlar ayar ettiler çıkıcam valla karar verdim. altyapımda 35mb vdsl destekliyor kullanan memnun olan varsa bu üçünden birinin, lütfen bana ulaşın
türknet tabii ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
tamamdır knkm
Mesaj otomatik birleştirildi:

milenicom mu knk iyi mi
Dostum 2019da Türkneti bıraktım müşteri hizmetleri kaynaklı şuana kadar kullnıyorum arada 2 aylık comnete geçtim 2022de bin pişman olduk onu saymazsak ben gayet memnunum beni kırmadılar bugüne kadar.
Türknette iyidir yanlış anlşılmasın abonelik başvurusu dışında ulaşılmıyor geçen abonelik için aradım ona bile ulaşamadık gerçi.
Yinede hizmetleri güzel. Türknet milleni ve netspeed gayet iyi hepsine 5 yıldız veririm.MHZ konusunda en iyiside millendir üstüne yok bugün araadığım gibi açtılar telesekreter bile yok.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Doğukan Barut
türknet tabii ki
knk işte 35mb vdsl e 500 çok pahalı diyolar, alternatif bir şirket de göremiyorum napacam valla bilmiyorum

Dostum 2019da Türkneti bıraktım müşteri hizmetleri kaynaklı şuana kadar kullnıyorum arada 2 aylık comnete geçtim 2022de bin pişman olduk onu saymazsak ben gayet memnunum beni kırmadılar bugüne kadar.
Türknette iyidir yanlış anlşılmasın abonelik başvurusu dışında ulaşılmıyor geçen abonelik için aradım ona bile ulaşamadık gerçi.
Yinede hizmetleri güzel. Türknet milleni ve netspeed gayet iyi hepsine 5 yıldız veririm.MHZ konusunda en iyiside millendir üstüne yok bugün araadığım gibi açtılar telesekreter bile yok.
işte herkes bunu diyo. abonelikde direkt ulaşılıyor ama sorun olunca ulaşılışmıyo diye. milenicom da da herkes övüyor valla kararsız kaldım ha

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Cefika
TürkNet

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
yolcu arslan
knk işte 35mb vdsl e 500 çok pahalı diyolar, alternatif bir şirket de göremiyorum napacam valla bilmiyorum

işte herkes bunu diyo. abonelikde direkt ulaşılıyor ama sorun olunca ulaşılışmıyo diye. milenicom da da herkes övüyor valla kararsız kaldım ha

Hacım deneyimlicen. Biz şöyle bir yol bulduk arkadaş keşfetti şimdi internet gidince kayıtlı telden değil başka telefondan arayınca direk düşüor Türknet aobeyseniz açmıyorlar başka telden arayacan 😂
Anket yapsan belki %50 %50 gelir çünkü iki firmada iyi ama MHZ konusunda zaten reklamı vardı milleninin biz başkası gibi köprüden geçene kadar değil hep burdayız gibisinden. Ama bence milleni seç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom