Neler Yeni

Türk oyuncular neden her hata yapana hakaret ediyor

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
SeyrekBey
Aga bizimkilerde çoğunlukla yaptıkları hatayı kabullenemediği için çareyi küfürde arama gibi bi problem var. Kendilerini savunma zekasına sahip olmadıklarından ilkel yöntemlere başvuruyo bu homosapiensler. Dediğin müzik açma olayına dün CS:GO da ben de denk geldim.
Yabancı oyuncularda müziği kapatın diyorlar hakaret edip aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar bizim gibi efendi Türk oyuncularınında adıda lekelenmiş oluyor

TİTAN.

80+ Platinum
Türkler CS:GO'da her hata yapana hakaret ediyor ama yabancıların böyle bir şey yaptığını görmedim en kötü oynadığım rekabetçi maçında bile bana bir şey demediler 40 da yı da 1 hata bir hata yaptım türkler hakaret edip oyundan attı.

Aynısını yabancı bir oyuncuyada yaptılar.

Minecraft'da da aynılar en ufak hatada veya bir yazıda küfür hakaret ediyorlar sadece defans yapalım dedim diye küfür ettiler yanlışlıka hızlı kırmaya bastım yine hakaret ettiler.

1-2 hata yaptık diye bu kadar da hakaret edilmez.

CS:GO müzik açıyorlar müzikten rahatsız olan bir sürü kişi var insan gibi müziği kapatın diyoruz hakaret ediyorlar.

Hiç mi aile terbiyesi almadınız arkadaş.
Çünkü kendini bi halt sanar kötü oynuyorsa kabul edicek abi başkasına çamur atmaya gerek yok ve herkes atar gerçekten çok toxiciz keşke her şey eskisi gibi kalsaydı

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
SeyrekBey
Bnde kulakliksiz oynamıştım ses kasmiyordum bıçak yedim diye küfürden oynayamadım kapadim
Benim 6 canım var adamlar iki kişi gitsem öldürecekler niye gitmedin diyip hakaret edip attılar
Sanki kendileri bu durumu hiç yaşamadı 4 kişi bir bombayı koruyamadı 6 canı olan ben suçlu oldum hakaret edilip oyundan atıldım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bunlardan olmadığım için kendimle gurur duyuyorum xd

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bizim insanımız bir değişik ondan ya. Millet giriyor oyuna chill takılıyor bizimkiler ana bacı direkt. Büyük çoğunluğu dil de bilmiyor iletişim sıfır. Üzücü.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300