Neler Yeni

Türk Oyuncularının Çoğunun Toxic Olması

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Hangi online oyun olursa olsun, tr serverı toxic oyuncularla dolup taşıyor. + sadece tr serverında değil, yabancı serverda da toxiclik yaptıkları için yabancıların türklere karşı önyargısı oluyor(ki haklılar, ben bile yabancı serverda bile toxic türk oyuncularla çok kez karşılaştım.) Bazen sırf bu herifler yüzünden ırkçılığa uğradığım oluyor. Küçücük bir hatada anasına söven mi dersin, hiçir şey olmadan oyunu satıp karşıya yerleri söyleyen mi dersin, dolu böyle oyunucu var trde.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ne yzaıkki öyle oynamayı bilmeyen adamların 7 24 hile makro demesinden bıktım yada beni arkalayıp öldürenlerin ez yazmasından ama çözümü yok ne yazıkki

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
muhmammet yılmaz
Hangi online oyun olursa olsun, tr serverı toxic oyuncularla dolup taşıyor. + sadece tr serverında değil, yabancı serverda da toxiclik yaptıkları için yabancıların türklere karşı önyargısı oluyor(ki haklılar, ben bile yabancı serverda bile toxic türk oyuncularla çok kez karşılaştım.) Bazen sırf bu herifler yüzünden ırkçılığa uğradığım oluyor. Küçücük bir hatada anasına söven mi dersin, hiçir şey olmadan oyunu satıp karşıya yerleri söyleyen mi dersin, dolu böyle oyunucu var trde.
Knk Türkler (Yani Biz) Aslında Çok İyidirler Ama Oyuna Gelince Dediklerini Bırakmıyorlar Hepsi 2İQ Beynsiz Veletler Yüzünden,Bu arada Irkçılığı Yapan Adamlardan Hayır Gelmez Zaten.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sezon 4ten beri lol oynuyorum toxic sayısı aşırı yüksek ve adam bana laf atınca mecbur sende ona cevap vermek zorundasın ve bu kavga böyle uzuyor en iyisi mutele geç hem takımın huzuru bozuluyor 1 kişi yüzünden kaybetme oranı bir hayli düşüyor valorant'tada aynı durum mevcut

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bide istanbul sunucusu kreşten hallice. 10 yaşının üstünde kişi gelmiyor, gelse bile toxiclik yapıyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Knk Türkler (Yani Biz) Aslında Çok İyidirler Ama Oyuna Gelince Dediklerini Bırakmıyorlar Hepsi 2İQ Beynsiz Veletler Yüzünden,Bu arada Irkçılığı Yapan Adamlardan Hayır Gelmez Zaten.
Bu konuda yanılıyorsun ben görüyorum 8 yaşındaki çocuk efendice oynarken 18-20 yaşındaki kendini blmeli diyebileceğimiz adamlar küfür üstü küfür yağdırıyor.

Avolay

80+ Gold
Düşük elo olduğu için.
Elo yükseldikçe düzeliyor.
Yabancı serverlarda düşük elo konuşmuyor bildiğin, TRdekilerde troll çok çıkıyor

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük elo olduğu için.
Yabancı serverlarda düşük elo konuşmuyor bildiğin, TRdekilerde troll çok çıkıyor
Gold elodayım, o kadar düşük de değil aslında ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
muhmammet yılmaz
Bu konuda yanılıyorsun ben görüyorum 8 yaşındaki çocuk efendice oynarken 18-20 yaşındaki kendini blmeli diyebileceğimiz adamlar küfür üstü küfür yağdırıyor.
o ailedeki terbiyeye bağlı olan bir durum benim 6 yaşındaki kardeşim var efendi gibi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Avolay

80+ Gold
Gold elodayım, o kadar düşük de değil aslında ama.
Gold smurflerin eğlence alanı değil mi :D?
Adamın umurumda olmuyorki oyun.
Çıkmıştım onlar yüzünden düştüm ama Iron-Bronze-Silver-Gold arasındaki farkı biliyorum belli istisnalar dışında yükseldikçe iyileşiyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Düşük elo olduğu için.
Bronz elodan çıkamıyorsam sebebi budur. Ne düzgün iletişim var, ne adam akıllı gelen. Duo giriyoruz leş gibi takım geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,672
Üyeler
164,361
Son üye
Meroaha
Top Bottom