Neler Yeni

Türk Oyuncularının Çoğunun Toxic Olması

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,913
İsim
Emir Yusuf
Biraz düşük yaşlı kardeşlerimizin oyunda olması ve büyüklerin de saygısız davranmaları sonucu kartopu efektiyle büyük bir kitle toxic olarak yetişiyor :( Valo ilk çıktığında eski PC ile oynuyordum ve nezih bir şekilde oynuyorduk :D Daha sonra PC'mi kaldırdım ve geçen haftalarda yeni PC'yi aldım ve şuan Valo'ya giriyim bi dedim, keşke girmeseydim. Daha loading ekranında sövüşmeler mi dersin, insta pick atıp küfür eden mi dersin, oyun trolleyen mi dersin, win trade yapan mı dersin. Tüm söylediklerim ilk 2 maçımda oldu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,455
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hangi online oyun olursa olsun, tr serverı toxic oyuncularla dolup taşıyor. + sadece tr serverında değil, yabancı serverda da toxiclik yaptıkları için yabancıların türklere karşı önyargısı oluyor(ki haklılar, ben bile yabancı serverda bile toxic türk oyuncularla çok kez karşılaştım.) Bazen sırf bu herifler yüzünden ırkçılığa uğradığım oluyor. Küçücük bir hatada anasına söven mi dersin, hiçir şey olmadan oyunu satıp karşıya yerleri söyleyen mi dersin, dolu böyle oyunucu var trde.
Dostum çoğu mu? Bence hepsi.

.RBO.

80+ Silver
tek oyunda arkadaşı ile takım yapıp üstüne hahhahah ağlayın ezikler diyen birine denk gelmiştim cidden çok kötülerde var iyilerde var

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Türkler ve Ruslar. Birbirinden farkı yok. Valorantta Frankfurt falan giriyorum, orada bile Türk gelince belli ediyor.

Venom35

80+ Bronze
Sezon 4ten beri lol oynuyorum toxic sayısı aşırı yüksek ve adam bana laf atınca mecbur sende ona cevap vermek zorundasın ve bu kavga böyle uzuyor en iyisi mutele geç hem takımın huzuru bozuluyor 1 kişi yüzünden kaybetme oranı bir hayli düşüyor valorant'tada aynı durum mevcut
reis valorantta yabancı serverda oynuyorum takımıma gelen adamlar anlayışlı oluyorlar baya normal konuşuyoruz anlaşıyoruz bi türk geliyo bağırarak sa türk varmıı diye anırdı bildiğin takımdan biri bozdu sonra ve bunlar her 3 maçta 1 denk geliyor tr serverı desen kaybedince odin çekmeye başlıyorlar

En İyi Cevap
1
Pugb mobile oynarken demin rastgele odalara girdim 3 tane arkadaş bana dediler senin kıyafetin kötü bot dediler ama kendilerindede benim üzerimdeki kıyafet var kıyafetlerimiz aynı olmasına rağmen kıyafetin kötü dediler odadan attılar beni
Sonra Arapların odasına girdim odadaki herkesin üstünde son seviye firavun seti var ellerinde en iyi silah skinleri var adamlar hiçbir şey demediler mis gibi rankımı kastım Araplarla Türklerin hepsi böyle oluyor oyunda kıyafete bakıp yargılıyorlar türkler hariç hiçkimse oyunda elbiseye silah skinine önem vermiyor istersen oyuna yeni başka Türklerin dışında herkes yeni başlayan birisine oyunu öğretmeye çalışıyor Türkler odadan atıyor onun için girdiğim oyunda benim takımında türk varsa direk lobi çekip yeni maça başlıyorum

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Biraz düşük yaşlı kardeşlerimizin oyunda olması ve büyüklerin de saygısız davranmaları sonucu kartopu efektiyle büyük bir kitle toxic olarak yetişiyor :( Valo ilk çıktığında eski PC ile oynuyordum ve nezih bir şekilde oynuyorduk :D Daha sonra PC'mi kaldırdım ve geçen haftalarda yeni PC'yi aldım ve şuan Valo'ya giriyim bi dedim, keşke girmeseydim. Daha loading ekranında sövüşmeler mi dersin, insta pick atıp küfür eden mi dersin, oyun trolleyen mi dersin, win trade yapan mı dersin. Tüm söylediklerim ilk 2 maçımda oldu
Bedava Oyun Oynama Toxic'lerden Kurtul

Fatih24

80+ Bronze
reis valorantta yabancı serverda oynuyorum takımıma gelen adamlar anlayışlı oluyorlar baya normal konuşuyoruz anlaşıyoruz bi türk geliyo bağırarak sa türk varmıı diye anırdı bildiğin takımdan biri bozdu sonra ve bunlar her 3 maçta 1 denk geliyor tr serverı desen kaybedince odin çekmeye başlıyorlar
Ya vallahi bende de aynisi oluyo
Cok toxic var gercekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
İnsanlar oyunda kendini anonim sandıkları için çok troll yapıyorlar.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Gold smurflerin eğlence alanı değil mi :D?
Adamın umurumda olmuyorki oyun.
Çıkmıştım onlar yüzünden düştüm ama Iron-Bronze-Silver-Gold arasındaki farkı biliyorum belli istisnalar dışında yükseldikçe iyileşiyor
Her maç karşıda 1-2 dia plat, bizde 1-2 dia plat oluyor. artık alıştık, ölüp onların vsini izliyoruz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bedava Oyun Oynama Toxic'lerden Kurtul
Büyük çaplı oyunlara kafa yormak istemiyorum, günde zaten 1-2 maç atıyorum.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Hiç karşısındakinin iyi olduğunu kabul eden bir türk oyuncu görmedim.

Komando41.

80+ Silver
Çoğu velet

Top Bottom