PowerXitinia
80+ Bronze
Türk oyunlarından sabotaj ve conarium güzel bence diğer oyunlarını bende begenmiyom
Çok falan uğraşılmadı. Hatta bir adam Erzurum'u canlı yayında 45 dakikada yaptıDoğru. Ama sonra özür diledi. Oyun piyasası sert bir piyasa onlarda bunu kaldıramadı tamam ama yeni ve bağımsızlar. Ve sermayeleri fazla değil. Çok uğraşmışlar. Şimdi sen geceni gündüzüne kat ama sonra yıkıcı eleştiriler gelsin. Yanlış!
Proximity'e gıcığım ama RTS yapımcısı en azından özür diledi. Alışacaklar!
zula vars en vatan haini misin yoksa (!)En basit örnek, oyun motoru bizim değil.
Kodlar, içerik çalıntı vb.
Böyle diyerek bir yere gelinemez. Yapıcı eleştiri yaparak, hatalarını sakince anlatarak yardım etsek belki bişey olabilir.En basit örnek, oyun motoru bizim değil.
Kodlar, içerik çalıntı vb.
Bir şey derdim de neyse.Şu cümlenin sonuna ünlem koymayı bırak bence. Komik görünüyorsun.
Bannerlord ?Zula, sabotaj, borafps(kapandı), ve dahası.
Orda genel konuştum. Erzurum çöp zaten. Sadece Erzurum'a ithafen bir şekilde konuşmadım.Çok falan uğraşılmadı. Hatta bir adam Erzurum'u canlı yayında 45 dakikada yaptıEmek falan yok burada. "Vatan, millet, sakarya"ya döndürmeyin şunu, çöp oyun işte.
ayrıca mesela başka fps oyunu var diye fps oyunlarının hepsini çalıntı mı sayacaz şimdi diyeceksin dust 2 çalındı zula yı bilmem ama sabotaj a sonradan oyuncuların isteği üzerine eklendiZula, sabotaj, borafps(kapandı), ve dahası.
Ben de Erzurum'u ya da Potemia ne beğenmedim. Elimde pc im yok deneyşm etmedim net bişey demiyorum ama pek beğenmedim. Fakat ne olursa olsun yapıcı eleştiri lazım.Yapıyoruz ama olmuyor.