erny
80+ Bronze
Valla bende sana üzülüyorum körsün kör !
Başka alanlara yardım ve yatırım yapmaması ok.
Valla bende sana üzülüyorum körsün kör !
Başka alanlara yardım ve yatırım yapmaması ok.
Askeri alanda gelişmek için savaş açılmasına gerek yok.Askeri sanayiyi Orta Doğu için geliştiriyorlar diyorduk ama acaba bunlar Akdeniz'de falan birine savaş mı açacaklar?
Kullanmayacaksan niye buraya para harcayasın ki? Hele ki başka yerlere para lazımken.Askeri alanda gelişmek için savaş açılmasına gerek yok.
Söz sahibi olabilmek için.Kullanmayacaksan niye buraya para harcayasın ki? Hele ki başka yerlere para lazımken.
dostum ciddi söylüyorum bilmeden konuşma yanlış anlama ama haribden bilmeden konuşma ihtiyacıımız var mı ne demek,?Güzel proje ama denizaltı gerektiren bir savaş durumu vb. varmı? Savaşta falan olsak tamam diyeceğim ama savaşta da değiliz (deniz olarak) bütün yatırımlar savunma sanayiye veriliyor ülkenin diğer sonuçları unutuluyor.
Peki yanlış konuştuğumu kabul ediyorum ki bunu kabul etmek de iyi bir şey R diye yorumlamayın, eğer gerçekleşirse iyi olur dedim zaten güzel proje ama savunma sanayiye bu kadar fazla yatırım yapılırsa vatandaşa az para kalır.dostum ciddi söylüyorum bilmeden konuşma yanlış anlama ama haribden bilmeden konuşma ihtiyacıımız var mı ne demek,?
Ama bakalım gerçekleşir mi
Güzel proje ama denizaltı gerektiren bir savaş durumu vb. varmı? Savaşta falan olsak tamam diyeceğim ama savaşta da değiliz (deniz olarak) bütün yatırımlar savunma sanayiye veriliyor ülkenin diğer sonuçları unutuluyor.
Askeri anlamda gelişmek için illaki savaşta olmaya gerek yok sizin dediğinize göre Türkiye'nin ordu envanterinin kıbrıs barış harekatından kalma olması lazım. Yıllardır savaşta olmayan avrupa ülkeleri neden dünyanın en güçlü ülkeleri o zaman? Ama diğer dediğine katılıyorum bu kadar fazla sorunumuz varken sadece savunma sanayisine odaklanılması bana göz boyama gibi geliyor.Güzel proje ama denizaltı gerektiren bir savaş durumu vb. varmı? Savaşta falan olsak tamam diyeceğim ama savaşta da değiliz (deniz olarak) bütün yatırımlar savunma sanayiye veriliyor ülkenin diğer sonuçları unutuluyor.
Bu videodan gaza gelme bir denizaltının içi o kadar geniş olamaz tamamen halkın gazını almak için yapılmış bir video. Sen hem denizin metrelerce altında tek hatanın ölümle sonuçlanabileceği bir makinede olcan hem de istanbul'da 30 katlı gökdelende masa başı işte çalışır gibi bilgisayar başında savaşcan öyle mi?
Abi ön bilgilendirme videoda var zaten. Dehşet bir şey.
Filmlerde gördüğümüz hologram ekranlar falan var. Uzay gemisine benziyor.
Yazılı haber: http://ssdergilik.com/tr/HaberDergilik/Turk-savunma-sanayii-milli-denizaltiya-hazirlaniyor
#MilliTeknolojiHamlesiAlıntıyı görüntüle
Çoğu proje bir anlık gazla halka yok şöyle yapacaz yok böyle yapacaz diye sunuluyor. Ama zaten bu adamaların söylediği sürelerde denizaltı ya da uçak yapmak başka bir ülkeden yardım alınmadığı sürece imkansız. Adam çıkmış diyo ki 2030'a kadar milli savaş uçağı göklerde olacak ulan 100 yıldır uçak üreten Amerika bile F35'i 15-20 senede anca adam akıllı üretmeye başladı sen çıkıp diyosun ki 10 yılda 0'dan başlayıp 5.nesil savaş uçağı üretecez. Bir de maliyeti 70 milyon dolar falan olacakmış orada anladım bu muhabbetlerin de göz boyama olduğunu.Sonu yerli ve milli uçak projesine dönecek rez alıyorum en geç 4 sene sonra(içimden ses 2 diyor) projenin adını bile unutacağız
Ölmeden önce görürsem iyi.
Yazılı haber: http://ssdergilik.com/tr/HaberDergilik/Turk-savunma-sanayii-milli-denizaltiya-hazirlaniyor
Doğu Akdeniz'de balık tutuyoruz zatenGüzel proje ama denizaltı gerektiren bir savaş durumu vb. varmı? Savaşta falan olsak tamam diyeceğim ama savaşta da değiliz (deniz olarak) bütün yatırımlar savunma sanayiye veriliyor ülkenin diğer sonuçları unutuluyor.
Önce bir duvar yapsın da sonra ne yaparsa yapsın
Umrumda değil cidden ülkenin hâli ortada hâlen yeni teknonoloji peşindeler tabi o deniz altının parçaları hangi ülkelerden getirildi onu da bilmiyoruz.
Valla cehalet fışkırıyorsunuz kusura bakmayın ülkenin savunma sanayisi ile böyle şeyler çok boş şeyler söylüyorsunuz her ülke savaşa hazır olmalıdır ve her ülkenin hedefi stratejisi olur yani doğu akdenizde ne olduğunu bilmiyormusunuz ?Güzel proje ama denizaltı gerektiren bir savaş durumu vb. varmı? Savaşta falan olsak tamam diyeceğim ama savaşta da değiliz (deniz olarak) bütün yatırımlar savunma sanayiye veriliyor ülkenin diğer sonuçları unutuluyor.
Allah yardımcılar olsun denizde en önemli olan denizaltıdır ve torpidodur hayırlısıylan Milli denizaltımızı akdenizde görürüz
Güzel bir haber ama keşke savunma sanayi yerine farklı dalların da üzerine düşülse