Neler Yeni

Türk savunma sanayi Milli Denizaltı için hazırlanıyor!

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
"Yerli uçağımız göklerde" afişleri asılırken emekleyen insanlar büyüdü burada konu falan açıyor, yerli uçak hâlâ ortada yok.
O yüzden çok laf anlatmaya gerek yok. Gözü ve beyni koordine çalışan her birey neyin ne olduğunu bilir. İyi forumlar.

Alfha13

80+ Silver
Askeri sanayiyi Orta Doğu için geliştiriyorlar diyorduk ama acaba bunlar Akdeniz'de falan birine savaş mı açacaklar?

Excator23cm

80+ Gold
Güzel proje ama denizaltı gerektiren bir savaş durumu vb. varmı? Savaşta falan olsak tamam diyeceğim ama savaşta da değiliz (deniz olarak) bütün yatırımlar savunma sanayiye veriliyor ülkenin diğer sonuçları unutuluyor.
dostum ciddi söylüyorum bilmeden konuşma yanlış anlama ama haribden bilmeden konuşma ihtiyacıımız var mı ne demek,?
Ama bakalım gerçekleşir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
dostum ciddi söylüyorum bilmeden konuşma yanlış anlama ama haribden bilmeden konuşma ihtiyacıımız var mı ne demek,?
Ama bakalım gerçekleşir mi
Peki yanlış konuştuğumu kabul ediyorum ki bunu kabul etmek de iyi bir şey R diye yorumlamayın, eğer gerçekleşirse iyi olur dedim zaten güzel proje ama savunma sanayiye bu kadar fazla yatırım yapılırsa vatandaşa az para kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
Güzel proje ama denizaltı gerektiren bir savaş durumu vb. varmı? Savaşta falan olsak tamam diyeceğim ama savaşta da değiliz (deniz olarak) bütün yatırımlar savunma sanayiye veriliyor ülkenin diğer sonuçları unutuluyor.

Askeri anlamda gelişmek için illaki savaşta olmaya gerek yok sizin dediğinize göre Türkiye'nin ordu envanterinin kıbrıs barış harekatından kalma olması lazım. Yıllardır savaşta olmayan avrupa ülkeleri neden dünyanın en güçlü ülkeleri o zaman? Ama diğer dediğine katılıyorum bu kadar fazla sorunumuz varken sadece savunma sanayisine odaklanılması bana göz boyama gibi geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi ön bilgilendirme videoda var zaten. Dehşet bir şey.
Filmlerde gördüğümüz hologram ekranlar falan var. Uzay gemisine benziyor.

Yazılı haber: http://ssdergilik.com/tr/HaberDergilik/Turk-savunma-sanayii-milli-denizaltiya-hazirlaniyor

#MilliTeknolojiHamlesiAlıntıyı görüntüle
Bu videodan gaza gelme bir denizaltının içi o kadar geniş olamaz tamamen halkın gazını almak için yapılmış bir video. Sen hem denizin metrelerce altında tek hatanın ölümle sonuçlanabileceği bir makinede olcan hem de istanbul'da 30 katlı gökdelende masa başı işte çalışır gibi bilgisayar başında savaşcan öyle mi?

Sonu yerli ve milli uçak projesine dönecek rez alıyorum en geç 4 sene sonra(içimden ses 2 diyor) projenin adını bile unutacağız
Çoğu proje bir anlık gazla halka yok şöyle yapacaz yok böyle yapacaz diye sunuluyor. Ama zaten bu adamaların söylediği sürelerde denizaltı ya da uçak yapmak başka bir ülkeden yardım alınmadığı sürece imkansız. Adam çıkmış diyo ki 2030'a kadar milli savaş uçağı göklerde olacak ulan 100 yıldır uçak üreten Amerika bile F35'i 15-20 senede anca adam akıllı üretmeye başladı sen çıkıp diyosun ki 10 yılda 0'dan başlayıp 5.nesil savaş uçağı üretecez. Bir de maliyeti 70 milyon dolar falan olacakmış orada anladım bu muhabbetlerin de göz boyama olduğunu.

Son düzenleme:

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
Doğu Akdeniz'de balık tutuyoruz zaten

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
Önce bir duvar yapsın da sonra ne yaparsa yapsın
Umrumda değil cidden ülkenin hâli ortada hâlen yeni teknonoloji peşindeler tabi o deniz altının parçaları hangi ülkelerden getirildi onu da bilmiyoruz.
Valla cehalet fışkırıyorsunuz kusura bakmayın ülkenin savunma sanayisi ile böyle şeyler çok boş şeyler söylüyorsunuz her ülke savaşa hazır olmalıdır ve her ülkenin hedefi stratejisi olur yani doğu akdenizde ne olduğunu bilmiyormusunuz ?
hem ülkenin güneyinde bir sürü terör eserken savaş yok demeniz çok saçma ırakta garada bir sürü olay koparken bunları demeniz çok saçma bu siyaset değil bu ülkenin güvenliği içindir !
hem de ülkenin savunma sanayisi her geçen sene gelişirken bunları demeniz çok saçma rusya savunma sanayisi ile milyar dolar kaldırıyor türkiyede her geçen sene savunma sanayisi gelişiyor savunma sanayisinden gelen gelir ne kadar artmış bir bakın sonra konuşun böye laflar söylemeyin
Türkiyenin savunma sanayisi donanması her şeyi "%70" yerlidir ve o denizaltının bir çok parçasını türkiye üretiyor hem türkiyenin silahda savunmada ambargosu var iken nasıl geliştirmesin hiçbir ülke gelip sana teknoloji vermez veremez kim veriyor sen geliştirmezsen sen yapmazsan yarın savaş çıksa ne olacağını görürsünüz
Evet ülkenin ekonomisi kötü şikayetçiyim hükümetin yaptığı şeylerdende ama ülkenin geliştiği bi dalıda kötülemeyin diyeceğim budur

Abi ön bilgilendirme videoda var zaten. Dehşet bir şey.
Filmlerde gördüğümüz hologram ekranlar falan var. Uzay gemisine benziyor.

Yazılı haber: http://ssdergilik.com/tr/HaberDergilik/Turk-savunma-sanayii-milli-denizaltiya-hazirlaniyor

#MilliTeknolojiHamlesiAlıntıyı görüntüle
Allah yardımcılar olsun denizde en önemli olan denizaltıdır ve torpidodur hayırlısıylan Milli denizaltımızı akdenizde görürüz

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Emre
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,164
Üyeler
161,264