Türk sunucuları deyince sunucuların TR'de olacağı hep aklınıza gelmesin. Ping durumunuz sunucuların durumuna göre değişir. Bu konuda sizin yapacağınız bir şey yok, kullandığınız internet sağlayıcı yönlendirmeleriyle alakalıdır, değerlerin değişmesini istiyorsanız ISS'nizi değiştirmeniz gerekiyor.
sunucu türk olabilir ama kullandığı vds yabancı ip olabilir dostum atıyorum sunucu ismi oyuncuları herşeyi türk adamın vds aldığı firma fransa ip vermiş onda tabi yüksek olur
Hayır Ethernet kablosu ile bağlanıyorum. Altyapısal sorun tüm sunucuları etkilemez mi? Yurtdışı değil türk sunucusu.Oyunu WİFİ ile oynuyor olabilirsin alt yapın kötü olabilir veya sunucular yurt dışında olabilir
Valorant serverleri İstanbulda bu yüzden ping düşük. Minceraft sunucusu sahibi makinayı avrupa lokasyonundan kiralamış büyük ihtimalle. Sunucu Türkçe olabilir ama makinanın lokasyonu sizin ping değerinizi belirler.Arkadaşlar Craftrise diye minecraft sunucusunda 100 ping alıyorum ama Valorantta 10 ping alıyorum.CS GO oyununda ise bazı türk sunucularında 100 diğerlerinde ise 5 ping alıyorum nasıl düzeltebilirim?
kanka neden o zaman benle aynı şehirde yaşayan arkadaşım 15 10 ping alıyor?Valorant serverleri İstanbulda bu yüzden ping düşük. Minceraft sunucusu sahibi makinayı avrupa lokasyonundan kiralamış büyük ihtimalle. Sunucu Türkçe olabilir ama makinanın lokasyonu sizin ping değerinizi belirler.