🚨Türk Telekom 1 Temmuz'da zam yapıyo🚨

Zaten son aylarda rezil ötesi bir durumdalar bir de üstüne zam yapıyorlar. Tahahhüt bitsin tövbe edicem lanet TT'ye

açıklanan resmi fiyat mı yoksa tahmin mi hocam? tt nin 900-1000 lira olduğu yerde turknet 700 lirada kalacaksa çok da şikayet etmem yani

Fiber için değer ama TT alt yapısında verdiği internete değmez. Şu an 500 TL idare eder. Ama zam yaparsa bende değiştiririm. 70-80 mbps hıza neden daha çok para vereyim ki?

Akp türkiyesinde nefes alamıyorum artık . Herşeye zam zam vergi zam vergi zam vergi bu ne la.

türknet şuan 499 a veriyor zaten :) tt nin 1700 e verdigini yeni tarife ile 699 olur max
499 a verdiğini biliyorum hocam kendim kullanıyorum zaten yıllardır. turknet 699 tl ho dediğiniz için sordum yeni fiyat bu mu olacak diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber için değer ama TT alt yapısında verdiği internete değmez. Şu an 500 TL idare eder. Ama zam yaparsa bende değiştiririm. 70-80 mbps hıza neden daha çok para vereyim ki?
tt nin yeni fiyatlarında 75 mbps 1070 lira diyor. ona göre kıyaslarsan turknet yine daha ucuz kalıyor eğer fiyat 699 olacaksa

499 a verdiğini biliyorum hocam kendim kullanıyorum zaten yıllardır. turknet 699 tl ho dediğiniz için sordum yeni fiyat bu mu olacak diye.
tahminen böyle olur türknet herzaman uygun kaldıgı için aşırı fiyat kökleyeceklerini ben zanletmiyorum çünkü türknette 100 de aynı para 1000 de bu sefer müşteri bulamaz

Magnet kullanıyorum 1.200'e falan... tahhüt de yok arkadaş, kim bilir kaç olacak alt yapısı olsa zaten kullanmam şunu lanet olsun...

TürkTelekom değerli hissetirir :kedi:

Burada ki fiyatlar taahhütsüz, kullanıcı profilinin tamamına yakını taahhütlü.
Taahhütlüde yarı yarıya geliyor; 15- 18 ayda sabit fiyat var.
Ara zamdan etkilenilmiyor, en azından maaşınada 2 ara zam olunca kurtarıyor.
Sorun aboneyi uzun süre bağlamak için, taahhütsüzü yüksek, taahhütlüyü düşük fiyatlandırmak.
Bunun eksisi kime oluyor, alternatif firmalardan taahhütsüz hizmet alanlara.
Fiyat kadar; upload, daha kaliteli cihazlar, daha az sorunlu internette önemli.

Beni arayıp mevcut musterisiniz sizi kaybetmek istemiyoruz deyip 50 mbite 725 TL önerdiler komedi gibi.395 ödüyorum şuan.

Arkadaşım pahalı olsada 12 + 12 aylık 1000mbit i tt den ilk 12 ay 640 sonraki 740 şeklinde satın aldı. Tahattüt hayat kurtarır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,084
Üyeler
184,726
Son üye
marcel
Geri