süpermiş , şuan vodofone da 30gb 1000dk ya 280tl veriyorum aslında internet çekiminden vs çok memnunum ama tahüt bitimi fiyatlar çok geliyor genelde numara taşıma kampanyaları çok iyi oluyor . birde sanki vodofone da daha az internet yiyormuş gibi , turkcelldeyken salla kazanla vs toplam 30-35gb ı 20 günde bitirirken şimdi hiç mobil veri kapamadan 30gb ı 1 ayda bitiremiyorum.Bana şehrine özel 280 tl/299 a 30 gb internet gelip duruyor 360 tl ye 60 gb fln da geliyor baya iyi
Onu bedava vermezler, daha doğrusu yeni hat almanın birsürü vergisi var onları ödersin.yeni hat ücretsiz diyor normalde fiyatları ne kadar?
Yaş sınırı filan varmı ben 25 yaş ustuyum 25 yaşına kadar filan diyor sankiHarika firsat.
6 aylik selfy 100gb yazin turk telekom sitesinden kayit olunca 5dk sonra ariyolar onay aliyorlar 2 güne kalmaz gelecek hattiniz dediler
Alıntıyı görüntüle
Bende vadofonluyum sürekli kampanyalar önüme çıkıyorsüpermiş , şuan vodofone da 30gb 1000dk ya 280tl veriyorum aslında internet çekiminden vs çok memnunum ama tahüt bitimi fiyatlar çok geliyor genelde numara taşıma kampanyaları çok iyi oluyor . birde sanki vodofone da daha az internet yiyormuş gibi , turkcelldeyken salla kazanla vs toplam 30-35gb ı 20 günde bitirirken şimdi hiç mobil veri kapamadan 30gb ı 1 ayda bitiremiyorum.
3 aylik 50gb selfy yaz o oluyo her yasasayfadan kayıt oldum yaş sınırı varmıs 25 benim işme yaramadı![]()