🔥İndirim Türk telekom 6 ay bedava 100GB+1000DK Yeni Gelene Özel🍉

Bu etkinliği yaparsak faturalımı oluyor hattımız ? örnek veriyorum ben her ay kendim yaptıracaksam yaptırıyorum.
Hocalarım ben şimdi yeni hat alacağım ücretsiz ise ücretsiz değil mi ?

1752185000180.webp

Telsiz Kullanım Ücreti yıllık 258,04 TL
Yeni Hat tesisinde alınır, yıllık 570 TL’dir.
Telsiz Ruhsat Ücreti yıllık 258,04 TL
KDV(%20)+OİV(%10)
Damga Vergisi(%0,948)

kaynak

Bana şehrine özel 280 tl/299 a 30 gb internet gelip duruyor 360 tl ye 60 gb fln da geliyor baya iyi
süpermiş , şuan vodofone da 30gb 1000dk ya 280tl veriyorum aslında internet çekiminden vs çok memnunum ama tahüt bitimi fiyatlar çok geliyor genelde numara taşıma kampanyaları çok iyi oluyor . birde sanki vodofone da daha az internet yiyormuş gibi , turkcelldeyken salla kazanla vs toplam 30-35gb ı 20 günde bitirirken şimdi hiç mobil veri kapamadan 30gb ı 1 ayda bitiremiyorum.

sıfırdan hat isteyende mi para vermeyecek
ve faturasız olmasına rağmen bir taahütü olmayacak

arkadaşlar bedava peynir fare kapanında olur böyle bir kampanya olamaz bir şekilde alıyorlardır parasını.

süpermiş , şuan vodofone da 30gb 1000dk ya 280tl veriyorum aslında internet çekiminden vs çok memnunum ama tahüt bitimi fiyatlar çok geliyor genelde numara taşıma kampanyaları çok iyi oluyor . birde sanki vodofone da daha az internet yiyormuş gibi , turkcelldeyken salla kazanla vs toplam 30-35gb ı 20 günde bitirirken şimdi hiç mobil veri kapamadan 30gb ı 1 ayda bitiremiyorum.
Bende vadofonluyum sürekli kampanyalar önüme çıkıyor

benim hat şuanda türk telekom vodafone yada turkcell e geçiş yapıp tekrar bu kampanyaya katılabilir miyim acaba?

Geri