Türk Telekom Altyapıyı Tamamlamıyor

Reaksiyon skoru
11
3-4 hafta önce Türk Telekom ekipleri sokağa ve binamıza fiber kutular yerleştirdi. Fakat direkleri takip ettiğimde gelen ana kablonun sokağın ucundaki direkte öylece bıraktıklarını gördüm. İlçe belediye ile konuştuğumda burası cadde diye geçtiği için büyükşehir belediyesinin ilgilendiğini ve türk telekomun büyükşehir belediyesinden kazı işlemi için onay beklediğini söylediler.(Pek inanmadım). Haftalardır yazmadığım yer kalmadı cimer , btk , tt müşteri hizmetleri hiçbir şekilde ilgilenen yok aklıma da başka bişey gelmiyor. Bu işlemi hızlandırmak için ne yapabilirim. Yada daha önce aynı durumu yaşayan varsa ne kadar sürmüştü. Şuan altyapı olmadığı için uydu interneti kullanmak zorundayım internet hızı korkunç derecede. Bu yüzden bir an önce bu işin bitmesini istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Ben bi elektrikçi bulup direkten binaya kablo çektirmiştim. Daha sonra TT yi arayıp altyapı var gelin bakın falan demiştim gelip kurulumu yapıp gitmişlerdi

Ben bi elektrikçi bulup direkten binaya kablo çektirmiştim. Daha sonra TT yi arayıp altyapı var gelin bakın falan demiştim gelip kurulumu yapıp gitmişlerdi
hocam şimdi şöyle bi durum var belirttiğim gibi direklere gelen kablonun ucu açık herhangi bir yere bağlı değil. O yüzden internet geleceğini sanmıyorum kablo çektirsem bile

Çok bir zaman geçmemiş 6 aya kadar yolu var onun.

Geri