Neler Yeni

Yardım Türk Telekom Beni İyice Sınırlıyor

dusthizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ömer Faruk Ekinci
İlk paket aldık 100mb destekli alt yapınız dediler aldık 1 ay kullandık sonra kesintiler kopmalar çekmemeler oldu aradık alt yapınız 75 destekliymiş dediler tamam dedik 75 e indi 1-2 ay sonra yine aynı sonra 50ye indirdiler sonra yine kopmalar oldu bugün aradık altyapınız 35mb destekli 35 e çekixez kopmalar bağlantıda sorunlar olmayacak diyolar bide utanmadan yağ gibi akacak diyor telefonda kayıt numaramı vermesem.iyi bir cevap verecektim kendilerine yağ gibi akacaktı sözlerim şiir gibi kulaklarından evde 120k sistem setup var internet 35mb bide karseşimde var internet hangi birine yeticek diye düşünüyorum bu altyapı gerektirmeyen taşınılabilir modem falan var mı öyle bir şey varsada aylığı ne kadardır 50mb ve üstü sağlayabilen kotasız veya işte 10000gb lık ve daha üstü olan falan yardımcı olurmusunuz bilgim pek yok bu alanda
türk Telekom pişmanlıktır bende paramı topladım sonunda bilgisayar aldım daha işte setupta herşeyi ayarlayalım vs derken birden İnternet gitti yılbaşı gecesi gitti ve hala gelmedi şaka gibi kafayı yersin 2 haftalık ara tatilde oyun vs oynarım diye hayaller kurarken tatilin anasını ağlattılar ve tatilde bitti her aradığımızda tarihi ileri atıyorlar bakalım nasıl olacak

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Arda doğan
türk Telekom pişmanlıktır bende paramı topladım sonunda bilgisayar aldım daha işte setupta herşeyi ayarlayalım vs derken birden İnternet gitti yılbaşı gecesi gitti ve hala gelmedi şaka gibi kafayı yersin 2 haftalık ara tatilde oyun vs oynarım diye hayaller kurarken tatilin anasını ağlattılar ve tatilde bitti her aradığımızda tarihi ileri atıyorlar bakalım nasıl olacak
Biz 1 sene içinde sanki sede 1-2 ay interneti kullandım gibi zaten

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,772
İsim
Yavuz
O bende de oldu 50 kullanıyodum. Arayıp aynı fiyat 75 çıkartalım dediler bende tamam dedim. Hep sıkıntı çıktı. Adam geldi 50 veriyor sadece dedi geri 50 ye düşürdüm sonra düzeldi hala 50.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Arda doğan
O bende de oldu 50 kullanıyodum. Arayıp aynı fiyat 75 çıkartalım dediler bende tamam dedim. Hep sıkıntı çıktı. Adam geldi 50 veriyor sadece dedi geri 50 ye düşürdüm sonra düzeldi hala 50.
Hayır bide 100mb parası veya 75mb parası alıp 50-35 sunuyorlarya o canımı çok sıkıyor sinirden kafayı yiyor insan

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,772
İsim
Yavuz
Hayır bide 100mb parası veya 75mb parası alıp 50-35 sunuyorlarya o canımı çok sıkıyor sinirden kafayı yiyor insan
Söyleseydin aynı hızı alamıyorum niye aynı fiyat diye. Biraz ortalığı ayağa kaldırırsan yardımcı oluyorlar.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Arda doğan
Top Bottom