Neler Yeni

Türk Telekom cayma bedeli

Tayfur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tayfur Çolak
Arkadaş turkelekom adsl 12mbps kullanıyorum millenicom a geçiş yapmak üzereyim ancak şöyle bir sorunum var şuanki internetim 24 ay tahattütlü ve ben şuan 11 ay kullanmışım cayma bedeli ödememem için 1 ay daha kullanmam gerekiyor ancak millenicom a başvuru yaptım size sorum cayma bedeli 1 ay mı 13 aylık mı olur eğer 1 aylık ise fazla sorun değil parasını veririm ancak 13 ay için minimum 1000 tl cayma bedeli isteyecek ttnet bu yüzden başvuruyu iptal edip 1-2 ay sonra başvuracağım

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,855
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaş turkelekom adsl 12mbps kullanıyorum millenicom a geçiş yapmak üzereyim ancak şöyle bir sorunum var şuanki internetim 24 ay tahattütlü ve ben şuan 11 ay kullanmışım cayma bedeli ödememem için 1 ay daha kullanmam gerekiyor ancak millenicom a başvuru yaptım size sorum cayma bedeli 1 ay mı 13 aylık mı olur eğer 1 aylık ise fazla sorun değil parasını veririm ancak 13 ay için minimum 1000 TL cayma bedeli isteyecek ttnet bu yüzden başvuruyu iptal edip 1-2 ay sonra başvuracağım
24 ay taahhütlü iseniz hangisi daha düşük onu ödüyorsunuz.
Şuan kapatırsanız 11 aylık ödersiniz.
13. Ayda kapatırsanız bu seferde kalan 11 ayı ödersiniz.
Ama geçenlerde böyle bir olay vardı;

Bunu yapmak için cayma bedelini ödemiş olmanız lazım ki itiraz edesiniz.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,984
İsim
HBE
24 ay taahhütlü iseniz hangisi daha düşük onu ödüyorsunuz.
Şuan kapatırsanız 11 aylık ödersiniz.
13. Ayda kapatırsanız bu seferde kalan 11 ayı ödersiniz.
Ama geçenlerde böyle bir olay vardı;

Bunu yapmak için cayma bedelini ödemiş olmanız lazım ki itiraz edesiniz.
Modum geçenlerde vergi muhabbetine birine almalısın ödemesini yapmış olmalısın demiştim. Meğer kural değişmiş, almaması gerekiyormuş. Yine öyle bişey olmasın?

En İyi Cevap
3
müşteri temsilcisini arayıp sorun. taahütü 12+12 şeklinde yaptıysanız 1 aylık cayma bedeli ödersiniz. 24 ay şeklinde ise cayma bedeli ödemeden çıkabilme hakkınız var diye biliyorum.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
adresini internet cekmiyen bir yere cekip oyle iptal etseydin sonra milenicoma gecseydin ucret odemezdin. adresini cektigun yerde de kanunen sana internet vermeliler yoksa taahhutsuz ayrilabilirsin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,855
İsim
Oğuz Oğuz
Modum geçenlerde vergi muhabbetine birine almalısın ödemesini yapmış olmalısın demiştim. Meğer kural değişmiş, almaması gerekiyormuş. Yine öyle bişey olmasın?
Valla sözleşmeye bağlı birazda.
Çok karıştı.

Evandros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet
Arkadaş turkelekom adsl 12mbps kullanıyorum millenicom a geçiş yapmak üzereyim ancak şöyle bir sorunum var şuanki internetim 24 ay tahattütlü ve ben şuan 11 ay kullanmışım cayma bedeli ödememem için 1 ay daha kullanmam gerekiyor ancak millenicom a başvuru yaptım size sorum cayma bedeli 1 ay mı 13 aylık mı olur eğer 1 aylık ise fazla sorun değil parasını veririm ancak 13 ay için minimum 1000 TL cayma bedeli isteyecek ttnet bu yüzden başvuruyu iptal edip 1-2 ay sonra başvuracağım
Kardeşim normalde hiç bir firma 24 ay taahhüt yapamaz bu resmiyette Max taahhüt süresi 1 senedir ve 1 seneyi doldurdugun zaman kapattirirsan kalan 1 sene sana ücret çıkar bunuda mahkemeye vererek kaldirttirirsin ama mahkeme uzun sürebilir bunu göze alıp işlem yapabilirsin

Top Bottom