Neler Yeni

Yardım Türk Telekom Cep Telefonu İade Edilebilir mi ?

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Arkadaşlar merhaba,

Bugün annem benden habersiz bana cep telefonu almış. İyi niyet ile yaptığı belli fakat mağazada peşin aldığı fiyat ile internetten çok daha iyi telefonlar alınabiliyor.

Ben telefonu iade etmek istiyorum. Daha kutusundan çıkarmadım fakat ambalajını sorduğumda mağazada açtıklarını söyledi annem. Bunun iadesini gerçekleştirebilir miyim ?

Gerçekleştirebilir isem nasıl bir yön izlemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?

Satın alım tarihi = Bugün ( 04.06.2022)

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,007
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar merhaba,

Bugün annem benden habersiz bana cep telefonu almış. İyi niyet ile yaptığı belli fakat mağazada peşin aldığı fiyat ile internetten çok daha iyi telefonlar alınabiliyor.

Ben telefonu iade etmek istiyorum. Daha kutusundan çıkarmadım fakat ambalajını sorduğumda mağazada açtıklarını söyledi annem. Bunun iadesini gerçekleştirebilir miyim ?

Gerçekleştirebilir isem nasıl bir yön izlemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?

Bu arkadaş götürmüş ama almamışlar;

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arkadaş götürmüş ama almamışlar;

Israrla söylememe rağmen benden habersiz alması cidden sıkıntılı bir durum.

Daha telefonu açmadım bile, sim kartı falan da takmadım ama 14 gün içinde iade yasası mağazalardan alınan ürünler için geçerli değil gibi.
Milleti kandırmak kolay olduğu için ambalajı falan açmışlar tabi orada...

Bilmiyorum şuan, tüketici heyetine başvurmaya kadar gider mi acaba iş. En erken pazartesi iade etme şansım var yarın pazar olduğu için.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba,

Yasal olarak böyle bir hakkınız yok. Yani mağaza iade alamam derse yapacak bir şey kalmıyor. Tabi üründe bir kusur hasar falan yoksa 😀

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Yasal olarak böyle bir hakkınız yok. Yani mağaza iade alamam derse yapacak bir şey kalmıyor. Tabi üründe bir kusur hasar falan yoksa 😀
Sordum nasıl aldın telefonu diye, para verip almış. Kaç tane kağıt imzalattılar dedim. Hiç kağıt imzalamadım nakit verip aldım dedi.

Turktelekom mağazasında tanıdığımız var ama iadesi olur mu bilmiyorum, yarın soracağım o tanıdığa.

Şimdi sözleşme imzalamadığı için bir kaçış yolu olur mu bilmiyorum. Üstüne para verip cihazı yükseltmeye de kabulüm.

FareV

80+ Bronze
Zaten tüm olay türk telekomun jelatini açmasında bitiyor, telefon 2.el durumuna düşüyor mantıklı bir şekilde iade kabul etmiyorlar.
Orada ki türk telekom'un yapmış olduğu bir akıllıca hareket var.
Telefonu her ne kadar moralin bozulsa da kullanmaya bak.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sordum nasıl aldın telefonu diye, para verip almış. Kaç tane kağıt imzalattılar dedim. Hiç kağıt imzalamadım nakit verip aldım dedi.

Turktelekom mağazasında tanıdığımız var ama iadesi olur mu bilmiyorum, yarın soracağım o tanıdığa.

Şimdi sözleşme imzalamadığı için bir kaçış yolu olur mu bilmiyorum. Üstüne para verip cihazı yükseltmeye de kabulüm.
Telefon alırken sözleşme vs yapılmaz zaten. Para peşin ve nakit verildiyse geri almak da zor. Üstüne para verme olayı belki olur bilmiyorum, olay tamamen o Telekom şubesine bağlı durumu anlat belli yardımcı olurlar.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Yani bu kadar olur söylecek kelimem yok ya, ısrarla alma ben kendim araştırıp alıcam dediğim halde mağaza gidip alıyorlar. Sonra da iyi fiyattan aldım diye eve geliyorlar ama sonuç rezalet.

Şimdi söyleyince de ben suçlu oluyorum.

Herkese teşekkürler arkadaşlar, Türkiye'de bir vatandaş olduğumuz için üzülmeye devam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,969
Üyeler
161,364
Son üye
Vidor
Top Bottom