Neler Yeni

Yardım Türk Telekom DPI Engelleme sistemine geçmiş olabilir!

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
Ulusal güvenliği ilgilendiren bir durumdur de bak nasıl vermek zorunda kalıyor kendi ülkendeyse başka ülkelerin hukukuna bağlı şirketler vermek zorunda değil heleki. Verdi diyelim senin adına bir suç duyurusu yok dava aç sebebsiz verdi diye abd de severler böyle şeyleti
sürecin başını anlatamadım heralde sen analiz ve rapor tutucan o adam data paylaşacak neye gore paylaşıyor senin analiz ve raporlamana göre hiç kimse bir şey diyemez devlet işi buda diğer türlü iş birliği değil güç savaşına döner
Mesaj otomatik birleştirildi:

Discord tr ofisi açarak hocam datalar hükümetin elinde olmasa bile sen o ofise denetim yaparken şöyle şöyle dersin o oluşumu engelleme olayı da onlara kalır yani kısacası devlete de data vermesine gerek kalmaz
o esnada datayı sana açıyor adam zaten buna okey olsa şuanda yasak değildi

Oguz...

80+ Bronze
sürecin başını anlatamadım heralde sen analiz ve rapor tutucan o adam data paylaşacak neye gore paylaşıyor senin analiz ve raporlamana göre hiç kimse bir şey diyemez devlet işi buda diğer türlü iş birliği değil güç savaşına döner

Yav zaten sorun o kimin bilgisini paylaşacak adam kiminkini istediğini bilmeden herkesinkini mi verecek sorun zaten. Hukuken verebiliyor mu sen resmi istekte bulunmazsan

lexerotk

80+ Bronze
10 sayfa olduk, indirim konusunda bu kadar mesaj dönmez

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
Yav zaten sorun o kimin bilgisini paylaşacak adam kiminkini istediğini bilmeden herkesinkini mi verecek sorun zaten. Hukuken verebiliyor mu sen resmi istekte bulunmazsan
kanka inceleme olmadan o ekiplerde kimler vardı bilemessin neler yazıldı bilemessin

Oguz...

80+ Bronze
Neyse hayırlı geceler ya tamamen gelen giden veriyi izleyeceksin, kurallara uygun şekilde oynayacaksın yada abi ülke olacaksın

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Ali Avcı

Hocam datayı bana açmıyor ki sen o ofise böyle oluşumları engelle dersen üzerine baskı yaparsan o gizlilik kurallarını aşıp konuşmaları dataları sana vermeyecek kendi içinde halledecekler.Hatta görmüşsündür artık bazı discord sunucuları yasaklanıyor.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutluhan bayrakcı
Hocam datayı bana açmıyor ki sen o ofise böyle oluşumları engelle dersen üzerine baskı yaparsan o gizlilik kurallarını aşıp konuşmaları dataları sana vermeyecek kendi içinde hallettiler.Hatta görmüşsündür artık bazı discord sunucuları yasaklanıyor.
bu konu hakkında bir yorum yapamayacağım malum pyd nin bile twiteri var belki türkiye ofisi olsaydı genel merkeze rapor verir buna içerden uğraşırdı ama

Ee tamam işte sen söylüyeceksin discord ozaman resmi olarak böyle suç var araştır suçlu olanları benle paylaş diye ama hukuki olarak
belkide dedi bunu bizimkiler onlar yinede red verdi bizimkilerede guven olmuyor biliyon

bu konu hakkında bir yorum yapamayacağım malum pyd nin bile twiteri var belki türkiye ofisi olsaydı genel merkeze rapor verir buna içerden uğraşırdı ama

belkide dedi bunu bizimkiler onlar yinede red verdi bizimkilerede guven olmuyor biliyon
ekip arkadaşı değilim orada nasıl belgeler döndü bilmiyorum

Oguz...

80+ Bronze
Olay demekle bitmiyor ki hukuki olarak uluslar arası suç duyurusunda bulunacak yada dediğim gibi ülkedeki internet serverlarında kırıntı toplayacak

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Selim

lexerotk

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri