Modemden hat değerlerini atabilir misiniz? Snr- hat zayıflama, mevcut- mak. hız gibi yazan değerleri.
modem yeni değildi hocam kullanılmayan bir modemdi. Diğer modemde de birden bire internet varken tüm ışıklar gidiyor kendini resetliyordu sonra bunu taktım sadece DSL gidiyor 5-30 dakika arası maksimum 2 saattir gitmesi 2 3 gündür böyle neden bilmiyorumEvet bu; değerleriniz iyi. Modemi yeni aldım dediniz; eski modemde de aynı sorun oluyor muydu?
Modemi birde farklı prize takıp deneyin.
Upload kısmı garip biraz, u012 yazan kısımda ki değerlerde normal değil gibi. Portsal sorun olabilir gibi.
hocam şimdi okuldan geldim bilgisayarı açtım annem ben bilgisayarı açınca gitmeye başladığını söylüyor. prizden falan sıkıntı olabilir mi ikisi de aynı prizde ama yıllardır böyle kullanıyorum yani bilemedimBirçok nedeni olabilir; adaptörde sorun olabilir, kabloda sorun olabilir ( montaj, ek, kablo ucu jak, bina içi kutuya bağlı olan kısımda temassızlık, pas-korozyon, kutuda farklı abone için işlem yapılırken kablo oynamış olabilir). Bina içi kutunuza bir bakın. 2-3 gündür sorun sorun oluyorsa bölgenizde bir çalışma olabilir, belki geçici bir durumdur.
https://gibir.net.tr/planli-calisma-duyurulari
Ya da Telekom'un siteden bakın bölgenizde çalışma var mı?
Bulunduğunuz binada kullananlarda benzer durum var mı sorun.
Sonuç alamazsınız; bir de portumda sorun olabilir diye, port değişimi talebinde bulunun.
şarj kablosunu çıkardım öyle kullandım yine gittihocam şimdi okuldan geldim bilgisayarı açtım annem ben bilgisayarı açınca gitmeye başladığını söylüyor. prizden falan sıkıntı olabilir mi ikisi de aynı prizde ama yıllardır böyle kullanıyorum yani bilemedim
valla hiç bilemiyorum hocam sorun neyden kaynaklı farklı kablo kullandım farklı modem kullandım yine aynıOlabilir. Alım gücü düşük kısmı fazla düşük gibi. Elektriksel bir sorun var gibi; sizden mi, servis sağlayıcıdan mı soru işareti?