Neler Yeni

Yardım Türk Telekom Fiber Binama Çekildi Devamı Yok Öylece Kaldı

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Orkun
Merhabalar, yaklaşık 6 ay önce Türknet sitesi üzerinden form doldurup fiber altyapı başvurusu yapmıştım.
Aradan 1 ay civarı bir süre geçti ve Türk Telekom ekipleri gelip yolu kazıp binama fiber kablo çektiler.
Gelen ekip kabloyu çektikten sonra kutu çekmeye de geleceğiz diyip gitti.
Aradan 5 ay geçti ne kutu var ne gelen ne giden, Türk Telekom'u arıyorum fiber dönüşüm için uygun değilsiniz, herhangi bir başvuru göremiyoruz, herhangi bir işlem gözükmüyor vs. diyorlar.
Yahu bu adamlar yanlış bina ya mı fiber çektiler :D

Kabloyu sarıp gitmişlerdi, toza toprağa karıştı olduğu gibi duruyor.
Kaç kere Türk Telekom u aradım hep aynı şey, bölge müdürlüğüne de gidip görüştüm, bir e posta yollamışlardı talep açmışlardı oradan da dönüş gelmedi.
Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz?
Belki aramızdan birisi Türk Telekom da vs. çalışıyordur yardımcı olabilir diyerekten konu açma gereksiniminde bulundum.

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
arda bey
turknetten başvuru yaptiysan niye Türk Telekom çeksin altyapıyı turkneti arayıp sormayi dene

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
turknetten başvuru yaptiysan niye Türk Telekom çeksin altyapıyı turkneti arayıp sormayi dene
Türknet ile de görüştüm, Türknet zaten altyapı çekmiyor onlar da Türk Telekom aracılığıyla altyapı çektiriyorlar.
Ki zaten görüştüğümde de aynı şeyi söylediler. Ama işin enteresan noktası görüştüğüm müşteri temsilcisi sistemden bakamıyoruz başvurduysanız 1 2 sene içerisinde altyapı işlemlerine başlanıyor size de SMS gönderiliyor vs. diyor. Benim binaya fiber altyapıyı, başvuru yaptıktan 1 ay sonra çekmeye geldiler. Ne bir SMS geldi ne başka bir şey.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Türknet ile de görüştüm, Türknet zaten altyapı çekmiyor onlar da Türk Telekom aracılığıyla altyapı çektiriyorlar.
Ki zaten görüştüğümde de aynı şeyi söylediler. Ama işin enteresan noktası görüştüğüm müşteri temsilcisi sistemden bakamıyoruz başvurduysanız 1 2 sene içerisinde altyapı işlemlerine başlanıyor size de SMS gönderiliyor vs. diyor. Benim binaya fiber altyapıyı, başvuru yaptıktan 1 ay sonra çekmeye geldiler. Ne bir SMS geldi ne başka bir şey.
bende 4-5 ayda herşeyiyle hallolmuştu telekom altyapısı eylülde çekilmeye başlanmıştı ocak sonu hat açıktı.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Orkun
bende 4-5 ayda herşeyiyle hallolmuştu telekom altyapısı eylülde çekilmeye başlanmıştı ocak sonu hat açıktı.
Valla ilk başta 1 ay içerisinde altyapı için geldiklerinde şaşırmıştım. Üstünden 4 5 ay geçip de devamı için gelmemelerine şaşırmıyorum artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet berk yıldırım
T. telekom bizim de 1.000 mbps binanın hemen dışına getirdiler müracaat etmedik alt yapı sorguda da gözükmüyor. şu anda Türknetliyim acaba Türknet'e etkisi olur mu müracaat etsek ?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Orkun
T. telekom bizim de 1.000 mbps binanın hemen dışına getirdiler müracaat etmedik alt yapı sorguda da gözükmüyor. şu anda Türknetliyim acaba Türknet'e etkisi olur mu müracaat etsek ?
Valla bu internet kısmında altyapı çekiyorlar çok geç işliyor sisteme. Yine de bir ara görüş bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hikmet
Valla ilk başta 1 ay içerisinde altyapı için geldiklerinde şaşırmıştım. Üstünden 4 5 ay geçip de devamı için gelmemelerine şaşırmıyorum artık.
Turk telekom kutusu bile geldide sonra 6 ay bekledik anca tamami geldi kurdukar hemen kurmuyolar

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,392
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Valla bu internet kısmında altyapı çekiyorlar çok geç işliyor sisteme. Yine de bir ara görüş bence.
kutu geldimi 1 hafta geçmeden açılıyor hat direk sistemdede gözüküyor fiber kutusunun gelmesi önemli.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Orkun
kutu geldimi 1 hafta geçmeden açılıyor hat direk sistemdede gözüküyor fiber kutusunun gelmesi önemli.
Valla hiçbirinin birbirini bırak binaya çekilen fiberden haberi yok. Fotoğraflarını çektim binaya gelen kablonun, Türk Telekom, Türknet vs. bulabildiğim bütün maillerine uzunca bir yazı yazıp göndericem. Arıyoruz müşteri temsilcisi yardımcı bile olamıyor sistemde gözükmediği için.

slurpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
bubirsır
burdada aynı her evin önünde kablo var ama kutu yok apartmanda

Top Bottom