OrkunJJ
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,765
- İsim
- Orkun
Merhabalar, yaklaşık 6 ay önce Türknet sitesi üzerinden form doldurup fiber altyapı başvurusu yapmıştım.
Aradan 1 ay civarı bir süre geçti ve Türk Telekom ekipleri gelip yolu kazıp binama fiber kablo çektiler.
Gelen ekip kabloyu çektikten sonra kutu çekmeye de geleceğiz diyip gitti.
Aradan 5 ay geçti ne kutu var ne gelen ne giden, Türk Telekom'u arıyorum fiber dönüşüm için uygun değilsiniz, herhangi bir başvuru göremiyoruz, herhangi bir işlem gözükmüyor vs. diyorlar.
Yahu bu adamlar yanlış bina ya mı fiber çektiler
Kabloyu sarıp gitmişlerdi, toza toprağa karıştı olduğu gibi duruyor.
Kaç kere Türk Telekom u aradım hep aynı şey, bölge müdürlüğüne de gidip görüştüm, bir e posta yollamışlardı talep açmışlardı oradan da dönüş gelmedi.
Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz?
Belki aramızdan birisi Türk Telekom da vs. çalışıyordur yardımcı olabilir diyerekten konu açma gereksiniminde bulundum.
Aradan 1 ay civarı bir süre geçti ve Türk Telekom ekipleri gelip yolu kazıp binama fiber kablo çektiler.
Gelen ekip kabloyu çektikten sonra kutu çekmeye de geleceğiz diyip gitti.
Aradan 5 ay geçti ne kutu var ne gelen ne giden, Türk Telekom'u arıyorum fiber dönüşüm için uygun değilsiniz, herhangi bir başvuru göremiyoruz, herhangi bir işlem gözükmüyor vs. diyorlar.
Yahu bu adamlar yanlış bina ya mı fiber çektiler
Kabloyu sarıp gitmişlerdi, toza toprağa karıştı olduğu gibi duruyor.
Kaç kere Türk Telekom u aradım hep aynı şey, bölge müdürlüğüne de gidip görüştüm, bir e posta yollamışlardı talep açmışlardı oradan da dönüş gelmedi.
Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz?
Belki aramızdan birisi Türk Telekom da vs. çalışıyordur yardımcı olabilir diyerekten konu açma gereksiniminde bulundum.