Neler Yeni

Türk Telekom fiber kötü Vestel modem rezaleti

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
SeyrekBey
Türk Telekom'dan fiber hizmeti alıyoruz o kadar para veriyoruz bir de aylık 25 TL o dandik modem için kira parası ödüyoruz verdikleri modem doğru düzgün çekmiyor bile

Verdikleri dandik modem Vestel DGW9000 bugün bu danik modem yüzünden TP-Link sinyal güçlendiriciye 430 TL vermek zorunda kaldık sinyal güçlendirici ile sorun çözüldü fiber hizmettinin modemi bu kadar danik olamamalı.
İçimi dökmek istemiştim okuyan herkese iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Geçmiş olsun.

abcdefg1234

80+ Silver
Bu modemin wifi çekim gücü cidden zayıf. Bir de anlamadığım bir şekilde 1-2 haftada bir wifi a bağlı bütün kullanıcıları siliyor herkesin tekrardan şifre girip wifi a bağlanması gerekiyor. Bende memnun kalmadım bu modemden

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
enes
Türk Telekom'dan fiber hizmeti alıyoruz o kadar para veriyoruz bir de aylık 25 TL o dandik modem için kira parası ödüyoruz verdikleri modem doğru düzgün çekmiyor bile

Verdikleri dandik modem Vestel DGW9000 bugün bu danik modem yüzünden TP-Link sinyal güçlendiriciye 430 TL vermek zorunda kaldık sinyal güçlendirici ile sorun çözüldü fiber hizmettinin modemi bu kadar danik olamamalı.
İçimi dökmek istemiştim okuyan herkese iyi günler dilerim.
Bİzde var her odaya çekiyor sadece yatak odasının bazı yerlerinde tek dişe düşüyor 100mb belki modemde sorun vardır aynı modem bu arada

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
SeyrekBey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu modemin wifi çekim gücü cidden zayıf. Bir de anlamadığım bir şekilde 1-2 haftada bir wifi a bağlı bütün kullanıcıları siliyor herkesin tekrardan şifre girip wifi a bağlanması gerekiyor. Bende memnun kalmadım bu modemden
Neden böyle dandk bir modem fiber müşterilerine verilir hiç anlamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,489
Üyeler
162,008
Son üye
afterkok
Top Bottom