Hocam TT müdürlüğüne gidip orada ki yetkililerle konuşabilirsiniz. Ama hafta sonu, altyapıya bakan yetkililerin izin günleri sanırsam ona göre gitmeye dikkat edin.Herkese iyi günler, binaya taşınalı 1 ay oluyor. Binada Türk Telekom Fiber kutusu var ancak kutu aktif değil. Evin iç tesisatında fiber kablosu var. Size sorum aktif olması için ne yapabilirim?
direkt müşteri hizmetlerini arasan daha mantıklı olur söyle anlat derdi fiber kullanmak istiyorum falan deHerkese iyi günler, binaya taşınalı 1 ay oluyor. Binada Türk Telekom Fiber kutusu var ancak kutu aktif değil. Evin iç tesisatında fiber kablosu var. Size sorum aktif olması için ne yapabilirim?
Dilekçe yazmama gerek var mı? Müşteri temsilcisi 15 Ağustosa kadar gelir dedi ama ben şahsen güvenmiyorum müşteri temsilcilerine.Hocam TT müdürlüğüne gidip orada ki yetkililerle konuşabilirsiniz. Ama hafta sonu, altyapıya bakan yetkililerin izin günleri sanırsam ona göre gitmeye dikkat edin.
Bence gerek yok. Ama belki işinizi hızlandırabilir.Dilekçe yazmama gerek var mı? Müşteri temsilcisi 15 Ağustosa kadar gelir dedi ama ben şahsen güvenmiyorum müşteri temsilcilerine.