Neler Yeni

Türk telekom harici İSS önerisi

Siz hangi internet servis sağlayıcıyı kullanıyorsunuz

• Netspeed

• Turknet

• Türk Telekom

• Gıbırnet

• SuperOnline

• Diğer

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Nyro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda
Merhaba, selam. Türk Telekom ile olan sözleşmemiz sonunda bitti. Taahhüt bitti yani kurtulduk :D
Yeni bir ISS bakıyorum. Aklımda TurkNet var ama Wi-Fi'da yavaş olduğunu vs. duydum.
Diğerlerinin çoğu Türk Telekom altyapısı kullanıyor (Millenicom vs.).
Siz hangisini önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Wi-fi kime göre neye göre yavaş? Lokasyonda lokasyona ve sinyali etkiliyecek engellere göre değişir. Ben 100 mpbs download 8mpbs upload paketini kullanıyorum. Ekstra olarak da statik ip satın aldım faturaya ek 165 tl ödüyorum gayet memnunum. Türknetin en büyük dez avantajı sözleşme süresi 1 haftayı buluyor. Başka da bir problem yaşamadım , zaten türktelekomun alt yapısını kullanıyorlar. Türktelekom fatura fiyatı çok şişik olduğu için farklı bir sağlayıcıya geçip daha az tutarda kullanabileceğim bir markaya geçtim

rota1

80+
Wi-Fi sorunu kullandığınız modem router'a, bulunduğunuz ortama kadar değişir. Millenicom kullanıyorum öneririm. 1 ay ücretsiz internet için referans kodu paylaşabilirim.

Bünyamina

80+ Platinum
Merhaba, selam. Türk Telekom ile olan sözleşmemiz sonunda bitti. Taahhüt bitti yani kurtulduk :D
Yeni bir ISS bakıyorum. Aklımda TurkNet var ama Wi-Fi'da yavaş olduğunu vs. duydum.
türktelekomdan memnunmuydunuz öyleyseniz 2 yıl taahhütle devam etmenizi öneririm güzel fiyat çekerlerse hangi paketi neyi kullanıyordunuz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Türk Telekom ile devam et bence.

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Mert Çevik
başka hangi firmanın kendi alt yapısı varsa ona bakmanı tavsiye ederim

Top Bottom