Türk Telekom ilk 6 ay 600 sonraki 12 ay 1200 TL olan paket alınır mı?

dartmol

80+
Reaksiyon skoru
1
Şu anda TurkNet kullanıyorum ama ayın 3'ünden beri maalesef internetim yok binaya geçen ay fiber geldi eski hatları fiber hatlarına bağladıklarından dolayı bayağı bir sorun yaşadım ve bu bunun sırasında hani muhattap bulamamak beni bayağı bir sıktı bu yüzden hem fiber geldiği için Türk telekom'a geçmeyi düşünüyorum ilk 6 ay 600 sonraki 12 ay 1200 olmak üzere 1000 mbps paketleri var yeni müşterilere sizce mantıklı mı modem ücreti yok

Bugün ni hayet internetim geldi kısaca yaşadıklarımdan bahsedeyim şimdi eğer binanızda VDSL varsa ve fiber geldiyse uzun bir süre bekleyebilirsiniz belki şehirden şehre değişebilir çünkü TurkNet'in bile haberi olmuyor galiba çünkü net bir cevap veremiyorlar veya vermiyorlar şimdi fiber geldikten sonra mesaj gönderdiler 100 Mbps fiber gelmiştir diye eğer devam etmeyi düşünürseniz hemen işlemleri başlatın çünkü ben biraz geç başlattım kararsız kalmıştım cuma ya da cumartesi başlatmıştım bugün geldi Türk Telekom ekipleri hemen bağladılar bende hemen hız yükseltmesi yaptım ama internetin gelmesi neredeyse 5 6 saat sürdü değerler güzel ama nedense pingim yüksek hala.

Ekler

• hız.webp
    hız.webp
    18.2 KB · Hit: 4
  • hız2.webp
    hız2.webp
    17.4 KB · Hit: 4
  • hız3.webp
    hız3.webp
    23.7 KB · Hit: 4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR