Neler Yeni

Türk Telekom kaç mbs upload verir?

Techno08

80+ Gold
Babam benden habersiz TTNet ile olan sözleşmeyi yenilemiş. Normalde speednet'e geçecektik taşınınca ama mecbur türk Telekoma kaldık. Şu anda adsl kullanıyoruz ve 2 ay sonra yeni bir binaya taşınacağız, bina yeni yapıldığı için kaç destekliyor bilmiyorum ama o mahalle 85 mbs hız destekliyor. Türk Telekom ise yeni binaya taşınınca internetimizi arttıracağına dair söz verdi, 24 mbs olacakmış ama uploadı bilmiyoruz. Sanırım yeni binada da 60 lira ödeyeceğiz, sizce kaç upload hızı verirler. 24 mbs'ye 5 upload kullananlar falan varda.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Babam benden habersiz TTNet ile olan sözleşmeyi yenilemiş. Normalde speednet'e geçecektik taşınınca ama mecbur türk Telekoma kaldık. Şu anda adsl kullanıyoruz ve 2 ay sonra yeni bir binaya taşınacağız, bina yeni yapıldığı için kaç destekliyor bilmiyorum ama o mahalle 85 mbs hız destekliyor. Türk Telekom ise yeni binaya taşınınca internetimizi arttıracağına dair söz verdi, 24 mbs olacakmış ama uploadı bilmiyoruz. Sanırım yeni binada da 60 lira ödeyeceğiz, sizce kaç upload hızı verirler. 24 mbs'ye 5 upload kullananlar falan varda.
bilemeyiz dostum altyapıyı bekleyip göreceksin
altyapıya bağlı
belli bir oranla artmıyor işte bildiğim kadarıyla

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
60tl ise 2 veya 4 verirler herhalde ama altyapına da bağlı olabilir bilmiyorum

Techno08

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
60tl ise 2 veya 4 verirler herhalde ama altyapına da bağlı olabilir bilmiyorum

Site olarak yapılıyor bina. Önünde ki binayla aynı olacak ve o bine 85 mbs destekliyor. Muhtemelen bizim yeni taşınacağımız bina da 85 destekleyecek diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilemeyiz dostum altyapıyı bekleyip göreceksin
altyapıya bağlı
belli bir oranla artmıyor işte bildiğim kadarıyla

Yeni modem falan vereceklermişler. Kurmaya geldiklerinde uploadı arttırmak istediğimizi söylesek arttırırlar mı acaba? Yoksa müşteri hizmetlerine mi söyleyeceğiz?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Site olarak yapılıyor bina. Önünde ki binayla aynı olacak ve o bine 85 mbs destekliyor. Muhtemelen bizim yeni taşınacağımız bina da 85 destekleyecek diye düşünüyorum.

Yeni modem falan vereceklermişler. Kurmaya geldiklerinde uploadı arttırmak istediğimizi söylesek arttırırlar mı acaba? Yoksa müşteri hizmetlerine mi söyleyeceğiz?
dostum altyapı gine
mesela altyapım 16 destekliyor maks en iyi modemi alsam da 16 alıcam

Techno08

80+ Gold
dostum altyapı gine
mesela altyapım 16 destekliyor maks en iyi modemi alsam da 16 alıcam

Anladım hocam sağolun. Ben en fazla 3 verirler diye düşünüyorum da yine de bir sorayım dedim.

Techno08

80+ Gold
Site yeni yapılıyorsa fiber döşenme ihtimali %99'dur. Fiber döşenirse Comnet al derim 8 Upload 100 Download 99 TL.

Maalesef TTNET ile 2 yıllık imzalamış peder. Yani TTNet ile devam etmek zorundayız, yoksa netspeed'e geçecektik.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Maalesef TTNET ile 2 yıllık imzalamış peder. Yani TTNet ile devam etmek zorundayız, yoksa netspeed'e geçecektik.
Sorun yok 2 yıl imzalasa da. 14 gün içindeyse iptal etme hakkınız var asla karşı koyamazlar. 2 yıllıksa 14 günü geçtiyse THH'ye başvurun çok zahmetli işlem değil 6 ay içinde sonuçlanma ihtimali büyük oluyor.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Sorun yok 2 yıl imzalasa da. 14 gün içindeyse iptal etme hakkınız var asla karşı koyamazlar. 2 yıllıksa 14 günü geçtiyse THH'ye başvurun çok zahmetli işlem değil 6 ay içinde sonuçlanma ihtimali büyük oluyor.
ben 6 günlükken iptal ettim 130 TL ile kurtulduk onu da Milleni karşılayacak ama bakalım henüz bir fatura gelmedi.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Daha her hangi bir fatura gelmedi ilk aradığımda böyle söylendi ikinci aradığımda yok denildi gelirse ortalığı karıştırırım duruma göre.

Bu durumdan haberim var yani ama düşüncen için çok sağol yavrum :love: 🥰😘🤗

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,589
Üyeler
163,690
Son üye
EBX98
Top Bottom