Pedsumantent
80+
Arkadaşlar taahhüdüm bitio bana şunu sunuyorlar var mı bildiğiniz başka kampanya
pahalı bence sen bilirsin benim attığıma geçilir mi
Seninkine geçilir hocam şuna bak bende neden yokki acaba primeli mi olmam lazımAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen hocam bide kaç yıldır kullanıom ben üstteki arkadaşın kampanya gibi hiç sunmadilar banaBizim evdekilerinde taahütü bitiyor şuan 12gb 1000dk 250sms için 203tl + 10tl istiyorlar. Bana gereksiz fazla geliyor ortalama 160/170 turktelekom için ideal ama uygun bir şey söylemiyorlar.
Aynen hocam bide kaç yıldır kullanıom ben üstteki arkadaşın kampanya gibi hiç sunmadilar bana
Sistem kampanya önerirse onlar da çıkanı söylüyorlar.Sunulan kampanya online işlemlerde ''sana özel'' şeklinde çıkan kampanyanın aynısı oluyor.Şuan için kamu yada egm tarifeleri uygun olabiliyor.Bir tanıdığınız referans olarak ilgili tarifelere dahil edebilir.Bizim evdekilerinde taahütü bitiyor şuan 12gb 1000dk 250sms için 203tl + 10tl istiyorlar. Bana gereksiz fazla geliyor ortalama 160/170 turktelekom için ideal ama uygun bir şey söylemiyorlar.
Nasıl yani referans primeli olan biri mi misalSistem kampanya önerirse onlar da çıkanı söylüyorlar.Sunulan kampanya online işlemlerde ''sana özel'' şeklinde çıkan kampanyanın aynısı oluyor.Şuan için kamu yada egm tarifeleri uygun olabiliyor.Bir tanıdığınız referans olarak ilgili tarifelere dahil edebilir.
Aga ne pahalısı Bana bu tarife en az 400 tl civarı.Alıntıyı görüntüle
O ne kadar Turkcell dekiAga ne pahalısı Bana bu tarife en az 400 TL civarı.
Suanda pek yok, GNC Aynen 25GB var Türkcellde o fena değil gibi.
270tlO ne kadar Turkcell deki
Bende aynı oxelliklerde paket arıyorum ama ben turktelekom luyum zatenBen turktelokoma hattımı taşıyarak prime kampanyalarından birisine geçicem de düzgün kampanya bulamadım var mı şöyle 35-40 gb 280 TL civarı