Neler Yeni

Türk Telekom boş port yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaplabahmet
Bende öğrenci evinde aynı sorunu yaşıyorum boş port yok sorunu internet dayanmıyor artık kimle konustuysam 1 sene bekletti 8 ay bekletti diyorlar rezalet bir durum ben zaten 1 sene sonra burda olmayacagim napayım ben gittikten sonra gelen altyapıyı

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
Bende öğrenci evinde aynı sorunu yaşıyorum boş port yok sorunu internet dayanmıyor artık kimle konustuysam 1 sene bekletti 8 ay bekletti diyorlar rezalet bir durum ben zaten 1 sene sonra burda olmayacagim napayım ben gittikten sonra gelen altyapıyı
Ayn hocam Allah yardımcınız olsun hem fahiş fiyat hemde müşteri memnuniyeti 0.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
Hocam sizin orada nasıl olur bilemiyorum ama benim 2 ay önce internetim arızalandı gelen ekip kabloda sorun var dedi gitti sorunum çözülemeyince arıza kayıtları bırakmaya başladım ama açılan arıza kayıtlarım 2-3gün sonra kendi kendine kapanmaya başladı en son açtığım arıza kaydından 1 hafta sonra ekip gelip kablonuzda çok ek ve oksit var dedi gitti işleri yapmıyorlar valla internet rezalet durumda. Sürekli kopuyor.
Müdürlüğe gidip genel müdürle konuştuk öyle böyle dedi oranın omurgasını çıkarın bana getirin 1hafta içinde çözün sorunu dedi ama hala bir gelişme yok.
1728915398640.png

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
Hocam sizin orada nasıl olur bilemiyorum ama benim 2 ay önce internetim arızalandı gelen ekip kabloda sorun var dedi gitti sorunum çözülemeyince arıza kayıtları bırakmaya başladım ama açılan arıza kayıtlarım 2-3gün sonra kendi kendine kapanmaya başladı en son açtığım arıza kaydından 1 hafta sonra ekip gelip kablonuzda çok ek ve oksit var dedi gitti işleri yapmıyorlar valla internet rezalet durumda. Sürekli kopuyor.
Müdürlüğe gidip genel müdürle konuştuk öyle böyle dedi oranın omurgasını çıkarın bana getirin 1hafta içinde çözün sorunu dedi ama hala bir gelişme yok.
Alıntıyı görüntüle
Valla hocam cidden berbat TT ben mümkün kalmasam almam bile servisi kafasına göre takılıyor istedikleri zaman yapıyorlar gerçekten çok saçma.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
Valla hocam cidden berbat TT ben mümkün kalmasam almam bile servisi kafasına göre takılıyor istedikleri zaman yapıyorlar gerçekten çok saçma.
Ya adam gelmiyor gelince de benim bildiğim şeyi söylüyor gidiyor abi senin işin ztn arızalı kabloyu değiştirmek fln filan ne diye duruyorsun orda yani keşke alt yapı olsa da değiştirsem yok mecbur kullanıyoruz. Telekomun direğine çıkıp biz değiştiricez herhalde anlamadım gitti.

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
Ya adam gelmiyor gelince de benim bildiğim şeyi söylüyor gidiyor abi senin işin ztn arızalı kabloyu değiştirmek fln filan ne diye duruyorsun orda yani keşke alt yapı olsa da değiştirsem yok mecbur kullanıyoruz. Telekomun direğine çıkıp biz değiştiricez herhalde anlamadım gitti.
Anca hocam sıkıntı filan çıkarsa altyapıda öyle yada araya birini sokmak lazım yoksa yüzümüze bakmıyorlar.

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Ayn hocam Allah yardımcınız olsun hem fahiş fiyat hemde müşteri memnuniyeti 0.
Hocam geçici süreliğine komşunuzla parayla ortak olmayı tavsiye edebilirim bu süre içinde

mucoreyiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mücahit
Hocam geçici süreliğine komşunuzla parayla ortak olmayı tavsiye edebilirim bu süre içinde
Ev sahibi en üstte ev 3 katlı cekmeyeceğini söylüyor zaten siz başvurun yaparlar hemen diyor ve ben bilmiyorum şifreyi oğlan biliyor oğlan gelsin konuşursunuz diyor. Bence vermemek istediği çok belli :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

o tanıdıkta biraz mevkili olmalı mlsf yapacak bir şey yok
Evet hocam Allah yardımcınız olsun cidden kötü bir şey internetin olup berbat olması.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Evet hocam mobil veri ile olacak iş değil hem fatura pahalı hemde dayanmıyor.
Maalesef neyseki benimki çocukluğuma denk gelmişti de sokaktan çıktığımız yoktu 6 sene evvel şimdi herkes anasının karnından telefonla çıkıyor sanki

mert1337

80+
Bende aynı şekil öğrenciyim Türk Telekom'u bekliyorum 9 gündür..

Top Bottom