Neler Yeni

Türk Telekom Mbps sorunu

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Screenshot_1.png

Normalde 16 mbps almam gerekirken 7 de kalıyor. İndirme vs bir şey yapmıyorum. Sebebi nedir?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
kablolu mu test yapıyorsunuz?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
Sebbei tırt telkom pişmanlıktır. :)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Farex

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Normalde 16 mbps almam gerekirken 7 de kalıyor. İndirme vs bir şey yapmıyorum. Sebebi nedir?
Bu tr nin internet ile çektiği nedir kardeşim :D varşovada yaşıyorum (polonya) Evimin interneti 1 gigabit fakat benim tercihim oydu 8 gigabite kadar veriyorlar normalde hadi onu geçtim benim kendi hat telefonumdaki internetim 700-800 bir ada 1 gigabit gördüm yani acıyorum artık yazık birde faiş fiyatlara bunu veriyorlar

crabman

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
çok eskiden bizde 16 lık paket kullanıyoduk, yalanım yok bizede 6-7 civarı geliyordu. Böyle olduğunda arayıp müşteri temsilcisine durumu iletiyoduk. Bazen arıza kaydı açıyolardı gelip mahalledeki internet kutusuna bakıyolardı bazende temsilci oturduğu yerden bir şeyler yapıp düzeltiyordu.. Bilerek yapıldığını düşünüyorum. Şu anda 70 lik paketim var böyle bir sorun yaşamadım fakat kullanıyor olmama rağmen söylüyorum ki Türk Telekom PİŞMANLIKTIR.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
İster mobil ister ev interneti olarak tırt telekomu tecrübe ettim ne yazık ki
Sonunda kanser olmamak için başka arayışlara yöneldim :D

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok eskiden bizde 16 lık paket kullanıyoduk, yalanım yok bizede 6-7 civarı geliyordu. Böyle olduğunda arayıp müşteri temsilcisine durumu iletiyoduk. Bazen arıza kaydı açıyolardı gelip mahalledeki internet kutusuna bakıyolardı bazende temsilci oturduğu yerden bir şeyler yapıp düzeltiyordu.. Bilerek yapıldığını düşünüyorum. Şu anda 70 lik paketim var böyle bir sorun yaşamadım fakat kullanıyor olmama rağmen söylüyorum ki Türk Telekom PİŞMANLIKTIR.
Bende anlamıyorum niye böyle yapıyorlar aldığım max 16 zaten onu da versinler bir zahmet

crabman

80+ Bronze
Bende anlamıyorum niye böyle yapıyorlar aldığım max 16 zaten onu da versinler bir zahmet
Arayın durumu belirtin. bir olur iki olur üçüncüde olursa sağlayıcıyı değişecem vs. tarzında memnuniyetsizliğinizi belirtin. yusuf yusuf ediyolar genellikle veriyorlar hızı.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
Dayanamayıp mh ne küfür edenler bile var :D Şaka bi yana sen asla kötü söz söyleme ama anlayacağı dilden konuş ve kararlı ol. Deki o kadar para veriyorum ama hızı tam alamıyorum, başka ülkelerde bu hızı çöpe atıyorlar siz bunu bile sağlayamıyorsunuz, ne biçim bir şirketsiniz filan de, yani üzerine üzerine oyna, sıkı markaj yap... ancak öyle gol atarsın :D

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Berat
Arayın durumu belirtin. bir olur iki olur üçüncüde olursa sağlayıcıyı değişecem vs. tarzında memnuniyetsizliğinizi belirtin. yusuf yusuf ediyolar genellikle veriyorlar hızı.
Size çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi yapacağım

Top Bottom