admin admin yazmayı dene kanka192.168.1.1 deniyorum giriş ekranına giriyor şifre vs istediği yerde admin ve türktelekom yazıyorum ama kabul etmiyor neden olabilir?
Modemin altında yazıyordur eğer ordaki şifre olmuyorsa resetlemen lazım192.168.1.1 deniyorum giriş ekranına giriyor şifre vs istediği yerde admin ve türktelekom yazıyorum ama kabul etmiyor neden olabilir?
Hocam öylede denedim ama olmuyortürktelekom yazmayacaksın
kullanıcı adı admin
şifre turktelekom
Mesaj otomatik birleştirildi:
ü değil u
ResetledimModemin altında yazıyordur eğer ordaki şifre olmuyorsa resetlemen lazım
Saol hocam deneyim bikullanıcı adı admin şifre admin dene
kullanıcı adı admin şifre ttnet
kullanıcı adı admin şifre 1234 dene veya 123456 dene
modemi resetleyince bir sorun oluyor mu bende arayüzün şifresini unuttum resetlemeyi düşünüyorum kurulum felan yaptın mı sen ?Saol hocam deneyim bi
Hocam kusura bakma benden kaynakliymis telefon ilk harfi büyük yazdığı için kabul etmiyormuskullanıcı adı admin şifre admin dene
kullanıcı adı admin şifre ttnet
kullanıcı adı admin şifre 1234 dene veya 123456 dene
Kurulum internetten yapılıyor şu an yapıyorummodemi resetleyince bir sorun oluyor mu bende arayüzün şifresini unuttum resetlemeyi düşünüyorum kurulum felan yaptın mı sen ?
Zor bir şey mi ben hiç yapmadım müşteri hizmetlerini arayıp birlikte yaparım zor iseHocam kusura bakma benden kaynakliymis telefon ilk harfi büyük yazdığı için kabul etmiyormus
Kurulum internetten yapılıyor şu an yapıyorum
Zor değil hocam internetten izleyip yapılabilirZor bir şey mi ben hiç yapmadım müşteri hizmetlerini arayıp birlikte yaparım zor ise
Sorun bendeymis telefon t harfini büyük yazidigi için kabul etmiyormus ama şu an internet gelmedi hocam neden olabilirhangisini kabul etti merak ettim
internet gelmedi derken modemde internet ışığı mı gelmedi yoksa DSL felan mıZor değil hocam internetten izleyip yapılabilir
Sorun bendeymis telefon t harfini büyük yazidigi için kabul etmiyormus ama şu an internet gelmedi hocam neden olabilir