Türk telekom ne bu aga

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
498
Merhaba beyler 3 hafta önce eski evimden taşınmak için tt yi aradım yeni evimde altyapı yapılmışmı sordum ve 1000mps var yapılmış 2 güne kurulur dediler bende ok diyip bilgisayarımı eşyalarımı taşıdım fakat ne işse beni arayıp başvurun başvurun diyen türktelekom sistem yok diyip 3 haftadır oyalıyorlar dün geldiler ve bugüne randevu verdiler ve bugün sipariş iptal olmuş lan sistem yok niye arıyıp başvur başvur diyorsun ve niye altyapı var diyorsun bugün yine aramışlar 1 hafta sonra başvuru yapınız diye bunun çözümü nedir ben a bloktayım alt yapı yok b c blokta var ben bir şey anlamadım arkadaşlar çözümü nedir

2 ayrı binadaki dairelerime binaların devir tesliminden 1 yıl geçmesine rağmen bir türlü binalara fiber çekemediler. Mahalledeki her binada fiber olmasına rağmen yeni yapılan 2 binada fiber yoktu ve daireler full dolu. Her yere başvurduk çözüm bulamadık en son türktelekomun santraline gittik binadakilerle toplanıp, sonra oradaki bir arkadaş numara verdi akşam aradım arkadaşı, ücretli olarak 1 günde yapacağını söyledi 8500tlye 1 günde fiber çekti ama nasıl yaptı neye göre yaptı bilmiyorum. Muhtemelen böyle böyle milletten para koparıyorlar

2 ayrı binadaki dairelerime binaların devir tesliminden 1 yıl geçmesine rağmen bir türlü binalara fiber çekemediler. Mahalledeki her binada fiber olmasına rağmen yeni yapılan 2 binada fiber yoktu ve daireler full dolu. Her yere başvurduk çözüm bulamadık en son türktelekomun santraline gittik binadakilerle toplanıp, sonra oradaki bir arkadaş numara verdi akşam aradım arkadaşı, ücretli olarak 1 günde yapacağını söyledi 8500tlye 1 günde fiber çekti ama nasıl yaptı neye göre yaptı bilmiyorum. Muhtemelen böyle böyle milletten para koparıyorlar
Yazmak isteyip de yazamadığım o kadar şey var ki :)
Millet kolay yoldan para kazanmayı biliyor valla.
Sıfır maliyet ile maaşın haricinde para kazanmanın adı nedir ?

Yazmak isteyip de yazamadığım o kadar şey var ki :)
Millet kolay yoldan para kazanmayı biliyor valla.
Sıfır maliyet ile maaşın haricinde para kazanmanın adı nedir ?
Adamlar yöntemi bulmuş parayı verirken ne iş çevirdiklerini biliyordum ama fiberin bağlanması daha ağır bastığı için ses de edemiyorsun. binada yazılımcılar bilgisayarcılar evden çalışan insanlar var mecbur bıraktılar ücret ödemeye 2 ayrı binaya 8500tl ödedim ve 10 bin tlden pazarlık yaparak 8500tlye düşürdüm :D

Son düzenleme:
Adamlar yöntemi bulmuş parayı verirken ne iş çevirdiklerini biliyordum ama fiberin bağlanması daha ağır bastığı için ses de edemiyorsun. binada yazılımcılar bilgisayarcılar evden çalışan insanlar var mecbur bıraktılar ücret ödemeye 2 ayrı binaya 8500tl ödedim ve 10 bin tlden pazarlık yaparak 8500tlye düşürdüm :D
knk altyapı var zaten sistem kuracak kurmuyorlar

Adamlar yöntemi bulmuş parayı verirken ne iş çevirdiklerini biliyordum ama fiberin bağlanması daha ağır bastığı için ses de edemiyorsun binada yazılımcılar bilgisayarcılar evden çalışan insanlar var mecbur bıraktılar ücret ödemeye 2 ayrı binaya 8500tl ödedim ve 10 bin tlden pazarlık yaparak 8500tlye düşürdüm :D
Ve parayı aldıktan sonra şöyle bir ses yükseldi "KEMİKSİZ" :)
TT diyor ki ben fiber i senin apartmanına kadar getiririm. İç tesisat senin sorumluluğunda. Kutudan dairene kadar o kabloyu sen çektireceksin.
Bu işlemi mesaiden sonra CÜZİ bir ücret karşılığında KEMİKSİZ bir şekilde yapıyorlardı bizim buralarda :) Sonra birileri şikayet etmiş, yapmayı bıraktılar.
Bu işlemin sonucu işten çıkarma, idari işlem ve zimmet ile sonuçlanması gerekirken adamlar hala devam ediyor.
Yiyin efendiler

100 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapılabilir arkadaşlar

Ve parayı aldıktan sonra şöyle bir ses yükseldi "KEMİKSİZ" :)
TT diyor ki ben fiber i senin apartmanına kadar getiririm. İç tesisat senin sorumluluğunda. Kutudan dairene kadar o kabloyu sen çektireceksin.
Bu işlemi mesaiden sonra CÜZİ bir ücret karşılığında KEMİKSİZ bir şekilde yapıyorlardı bizim buralarda :) Sonra birileri şikayet etmiş, yapmayı bıraktılar.
Bu işlemin sonucu işten çıkarma, idari işlem ve zimmet ile sonuçlanması gerekirken adamlar hala devam ediyor.
Yiyin efendiler
Bende şikayette bulunmayı deneyecektim fakat beni bulup kablomu keserler diye hiç ellemedim

100 var

Ne yapılabilir arkadaşlar
Muhtemelen sizin mahalledede böyle bir durum var tt santraline gidip konuşmayı deneyebilirsiniz

Bende şikayette bulunmayı deneyecektim fakat beni bulup kablomu keserler diye hiç ellemedim

Muhtemelen sizin mahalledede böyle bir durum var tt santraline gidip konuşmayı deneyebilirsiniz
ne demeliyim kk yani 3 haftadır beni arayıp başvurun diyorlar sonra iptal ediyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,694
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri