Neler Yeni

Türk Telekom neden böyle

Yavuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yavuz BOZKURT
İki hafta önce Vodafone ev interneti için başvurdum 4 gün sonra bir sebepten dolayı başvurumu iptal etmişler ardından bende Türk telekoma gittim ve yine başvuru yaptım (pazartesi) bana cuma gününe randevu verdiler fakat şimdi ne gelen var nede giden müşteri hizmetlerini aradığımda ise başvurum iptal olduğunu söylediler sebebini sordugumda ise kendilerinde bilmediklerini söylediler. Sidmi tekrar Türk telekoma başvurdum ve salı gününe randevu verdiler. Sizce ne yapmalıyım alt yapı sorunu olamaz çünkü 6 dairelik binada benim dışımda herkes ev interneti var

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
İki hafta önce Vodafone ev interneti için başvurdum 4 gün sonra bir sebepten dolayı başvurumu iptal etmişler ardından bende Türk telekoma gittim ve yine başvuru yaptım (pazartesi) bana cuma gününe randevu verdiler fakat şimdi ne gelen var nede giden müşteri hizmetlerini aradığımda ise başvurum iptal olduğunu söylediler sebebini sordugumda ise kendilerinde bilmediklerini söylediler. Sidmi tekrar Türk telekoma başvurdum ve salı gününe randevu verdiler. Sizce ne yapmalıyım alt yapı sorunu olamaz çünkü 6 dairelik binada benim dışımda herkes ev interneti var
Virüs yüzünden her alanda aksamalar oluyor.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Türk Telekom şimdi bana genel müdürlüğe gidip sebebini öğrenebilirsiniz diyor fakat genel müdürlük açıkmidir
Hiç bir fikrim yok bence salıyı bekleyin.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Geldi mi kurulum ekibi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,207
Üyeler
162,651
Son üye
Ceenga
Top Bottom