Neler Yeni

türk telekom paket yenileme

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
arkadaşlar az önce internette gezinirken türknet altyapı sorgulamaya girdim ve adresimde 75 download 4 upload çıktı fakat ben bundan 2 ay önce türk telekomdan 25download 3 upload şeklinde bi paket almıştım daha doğrusu 3 sene önce aldığım türk telekomdan aldıgım internet paketini değiştirdim türknette bahsettiğim internetin 35download 3 upload 85 tl yazıyordu ve ekstra 10 tl verip altyapının hepsini almamı sağlayan bi paket varmış ona geçmeyi düşünüyorum çünkü türk telekoma 100tl veriyorum fakat ben türk telekom paketimi yenilediğimde beklemem gereken taahüt süresi de resetleniyor mu şimdiden teşekkür ederim

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
arkadaşlar az önce internette gezinirken türknet altyapı sorgulamaya girdim ve adresimde 75 download 4 upload çıktı fakat ben bundan 2 ay önce türk telekomdan 25download 3 upload şeklinde bi paket almıştım daha doğrusu 3 sene önce aldığım türk telekomdan aldıgım internet paketini değiştirdim türknette bahsettiğim internetin 35download 3 upload 85 TL yazıyordu ve ekstra 10 TL verip altyapının hepsini almamı sağlayan bi paket varmış ona geçmeyi düşünüyorum çünkü türk telekoma 100tl veriyorum fakat ben türk telekom paketimi yenilediğimde beklemem gereken taahüt süresi de resetleniyor mu şimdiden teşekkür ederim
Taahhüt'de yenileniyor.

Top Bottom