Güzel kampanya valla alınır.Beyler 20-25 Ekim arası türk telelom yıldızlı günler kampanyası tekrar başladı sakın kaçırmayın en üst paket olan limitsiz sosyal pkaet 215 TL vergiler dahil. Twitter, fb, inst, yt sınırsız + 40 GB internet + 2 sene Tivibu go hediye. En üst paket bile 215 TL ise alt paket fiyatlarını siz düşünün... 10 gb 103 TL den başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgiler tam göbekten beyleronline taşımada çıkmaz büyük ihtimal bayilere gidin 15 dk da alın kartınızı yolunuza bakın
Numara taşımada bayiye para ödeme mi varmış? Eğer taahhütlü tarifen varsa caymayı ödeyip geçiyorsunben telekom müdürlüğünden geçiş yaptırdım 20gb lık tarifeye bi kuruş parada ödemedim. diğer bayiler taşıma parası istiyor diyince adamı kahkaha tuttu bayiide calısmak varmıs dedı
Adamlar utanmadan para da istiyolar demek kiNumara taşımada bayiye para ödeme mi varmış? Eğer taahhütlü tarifen varsa caymayı ödeyip geçiyorsun
Herhangi bir şart varmı dediğiniz tarife'deBen polis tarifesine geçtim, 20 GB 1500 DK 1000 SMS aynı tarifedekilerle yani polislerle sınırsız konuşma; 89 TL, 3 tanıdığımı da aynı tarifeye geçirebiliyorum. Bu kampanya olmasa, bahsi geçen fırsatı kaçırmazdım iyi baya.
Siz de mi polissinizHerhangi bir şart varmı dediğiniz tarife'de
Hayırlı olsun kardeşim işini gördüyse ne mutlu0 hat alıp yararlandım sağol dostum.
Ona git de ki sana bayilik verenin ta... O alt bayidir kardeşim ben belki 100 kişi geçirmişimdir hadi onları geç kendim geçtim yav kendim. Git yarın imkanın varsa merkeze bir ana bayiye yaptır yarın son gün üye alımı içinBen bugün ilçede ki ttmobil bayisine sordum öyle bir kampanya yok dedi 40gb artı sınırsız sosyal medya 215 TL imiş dedim yok 495 TL dedi ne demem gerekiyordu
Öyle bişey yok eğer istenirse parayı verin sonra gidip şikayet edin kamera kayıtları var bayi kapatmaya kadar gider. Para alıncak olsa ben ihya olmuştum şimdiyeben telekom müdürlüğünden geçiş yaptırdım 20gb lık tarifeye bi kuruş parada ödemedim. diğer bayiler taşıma parası istiyor diyince adamı kahkaha tuttu bayiide calısmak varmıs dedı
Bana sadece söz ve onay yazmanız yeterli denmişti prime dijital yazınca ne veriyorAn itibariyle geçişim tamamlandı. SOZ, ONAY ve PRIME DIJITAL yazarak sırasıyla 5555 e gönderdim @AGUMBA Allah razı olsun hocam senden