Baihu
80+ Bronze
Dahası
Turknet de herhangi bir değişiklik yok. Şuan sebebini bilmediğim bir yavaşlık başladı. Birkaç saat önce sorun yoktu.
abi yeni sistem fiyat söyle nolursunEvet arkadaşlar durum bu şekilde Türk Telekom alt yapı upload hızını iki atına çıkarttı ve şuan 3,65 olan Türknet upload hızım 7,56 seviyesine yükseldim.
Sizlerde durum nasıl yorumlara speedtest sonuçlarınızı bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
16 vermeleri gerekirken 9.30 alıyorum Download. Upload zaten yerlerde.tam olarak hangi hızlara artış geldi bilmiyorum ama mucize bişey beklememek gerekiyor. Yani örneğin internet taahütün 24mbitlik ise 8 geleceğini düşünmüyorum. 100mbit'te 8 olur daha düşük hızlarda daha düşük download olur.
superonline hala yükseltmediEvet arkadaşlar durum bu şekilde Türk Telekom alt yapı upload hızını iki atına çıkarttı ve şuan 3,65 olan Türknet upload hızım 7,56 seviyesine yükseldim.
Alıntıyı görüntüle
Ben 1 hqftwıdr sorun yaşıyorum Vodofone internetinde daha gelip bakmadılarSuperonline 20mbit'e çıkardığı haberini aldım. Umarım vodafone evde internete de bi el atarlar.
Hocam bu ev internetiniz mi? Kanalınızı belirli bir süreliğiyle takip edememiştim. Hatırladığım kadarıyla ofiste Turknet aboneliği mevcuttu.Evet arkadaşlar durum bu şekilde Türk Telekom alt yapı upload hızını iki atına çıkarttı ve şuan 3,65 olan Türknet upload hızım 7,56 seviyesine yükseldim.
Alıntıyı görüntüle
Super online kullanıyorum uploadım 18-15 arası gidip geliyorTurkcell Superonline içinde bir şey olsa fena olmaz.
ayni bir değişme yokEvet arkadaşlar durum bu şekilde Türk Telekom alt yapı upload hızını iki atına çıkarttı ve şuan 3,65 olan Türknet upload hızım 7,56 seviyesine yükseldim.
Alıntıyı görüntüle