❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

catsped

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
636
Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.

Screenshot_3.png

Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçenler, yeni hat alanlar ve numara taşımayla gelenler için geçerli olarak gözüküyor.

Alıntıyı görüntüle
yav bunların uygulaması cok cok cok kotu numaramı tasımaya calıstım sistemsel hata verdi aradım sonra diyorlarki basvuru zaten yapılmıs ama bana ne sms geldi nede baska bir şey uygulamadan birşeyede bakamıyorum durdur yere gecirir bunlar faturaya vallahi yarın magazaya gidip yapıcagım

yav bunların uygulaması cok cok cok kotu numaramı tasımaya calıstım sistemsel hata verdi aradım sonra diyorlarki basvuru zaten yapılmıs ama bana ne sms geldi nede baska bir şey uygulamadan birşeyede bakamıyorum durdur yere gecirir bunlar faturaya vallahi yarın magazaya gidip yapıcagım
Uygulamaya girebiliyosan şükret :)

Çoğu zaman şubeye çağırıyorlar zaten internet üzerinden işlem yapma işi sakat biraz

Uygulamaya girebiliyosan şükret :)
Ben gayet rahat giriyorum ne sorun var ki? Şifre alıyorsun giriyorsun. Hattıma internet yokken bile giriyordu mobil veriyi açtığımda.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.

Alıntıyı görüntüle
Mevcut türk telekom kullanıcısıym bu tarifelere geçebilir miyim?

Bir arkadaşım Turkcell’den geçmişti Telekom’a. 15 gün dolmadan apar topar geri döndü :/ (İstanbul)

Bir arkadaşım Turkcell’den geçmişti Telekom’a. 15 gün dolmadan apar topar geri döndü :/
Eskisi gibi çekmiyor maalesef. Gönderdikleri frekans çok zayıf sanırım. Dört tarafı beton bir odada duvarın en köşesine geçtiğinde Türk Telekom çekmiyor ama Turkcell çekiyor. Ama Turkcell de fahiş fiyattan azıcık internet satıyor. Bu ülkenin operatörleri acı çekmedikçe halk rahatlayamaz. Bunlar bize daha çooook yüksek fiyatlı tarife satarlar.

Eskisi gibi çekmiyor maalesef. Gönderdikleri frekans çok zayıf sanırım. Dört tarafı beton bir odada duvarın en köşesine geçtiğinde Türk Telekom çekmiyor ama Turkcell çekiyor. Ama Turkcell de fahiş fiyattan azıcık internet satıyor. Bu ülkenin operatörleri acı çekmedikçe halk rahatlayamaz. Bunlar bize daha çooook yüksek fiyatlı tarife satarlar.
Haklısın. Telekom dünyanın parasını götürüyor, bu işi düzeltmemesi enteresan.

Benimde Turkcell 5 gün kaldı tahhahüt bitimine uygun yeni paket vermediler bende vodafone geçicem sonra Turkcelle geri gelicem 1 hafta içinde saçmalık fiyatlar. Bimcelle geçip geri gelenler varmış.

Bir arkadaşım Turkcell’den geçmişti Telekom’a. 15 gün dolmadan apar topar geri döndü :/ (İstanbul)
tahhuut sureniz var o sure bitmeden gecmek isterseniz bir cayma bedeli odersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vodefone kadar olamaz
Kimi TT'ye çok kötü diyor kimi Vodafone'a. İle göre değişir ancak ilçeye göre değişmesi de garip, ücra olmadığı sürece her yerde çekmesi gerek aslında.

tahhuut sureniz var o sure bitmeden gecmek isterseniz bir cayma bedeli odersiniz

vodefone kadar olamaz
mevcutta taahhütsüz bir paket kullanıyorum TT de geçilir mi

Benimde Turkcell 5 gün kaldı tahhahüt bitimine uygun yeni paket vermediler bende vodafone geçicem sonra Turkcelle geri gelicem 1 hafta içinde saçmalık fiyatlar. Bimcelle geçip geri gelenler varmış.
son 1 ay kala cayma olmuyor knk geç şimdiden

Pttcelle gectim. Gece 12 den sonra çekim çubuğu 1 2 tırnaka kadar düşüyordu. Ne yapıyorlar gece kapatıyorlar mı ne 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,233
Üyeler
174,088
Son üye
xerzerq
Geri