❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

Taahhütüm bitmedi geçsem ceza mı ödüyorum

Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.

Alıntıyı görüntüle
Kampanya devam ediyor mu hocam hala

2 gün var yarın git şubeye hallet biter

Evet
Hocam mayısın 6 sında bitiyormus benim taahhüt vodefondayımda orda 25+5 olanda youtubeyi falan görünce bir an sınırsız sandım ama 5 gb mış yani 30gb gibi oluyor bende şuan 18gb ve sınırsız Instagram ve WhatsApp var

Hocam mayısın 6 sında bitiyormus benim taahhüt vodefondayımda orda 25+5 olanda youtubeyi falan görünce bir an sınırsız sandım ama 5 gb mış yani 30gb gibi oluyor bende şuan 18gb ve sınırsız Instagram ve WhatsApp var
Sınırsız sadece 366₺ olan için geçerli maalesef. 21,50₺ vergiyi de ekleyince 387,5₺ çıkıyor aylık ücret.

Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.

Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.

Alıntıyı görüntüle
Vodafone dan buna geçersek cayma bedelinin bir kısmını karşılıyorlarmı.

uygulamadan teklif çıkıyor ama tıklayınca boş ekran geliyor. mh aradım biz yapamayız dedi. avm ye gitmek gerekecek illa.

İsteyen arkadaşlar bunları da değerlendirebilir.

1111.jpg

Ekler

• 1744955151459.png
    1744955151459.png
    399.2 KB · Hit: 60
Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
9999999 milyon defa paylaşıldı yether
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turktelekom fena değil vodafone ve Turkcell den iyi fiyat konusunda ama çekimde bursa nezlinde turkcell turktelekom vodafone şeklinde sıralama çekimde.

Online işlem yapmayın sağlı sollu yüzünüzü çekip metin okutuyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,908
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri