Kampanya devam ediyor mu hocam halaBen bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.
Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.
Alıntıyı görüntüle
Hocam mayısın 6 sında bitiyormus benim taahhüt vodefondayımda orda 25+5 olanda youtubeyi falan görünce bir an sınırsız sandım ama 5 gb mış yani 30gb gibi oluyor bende şuan 18gb ve sınırsız Instagram ve WhatsApp var2 gün var yarın git şubeye hallet biter
Evet
Sınırsız sadece 366₺ olan için geçerli maalesef. 21,50₺ vergiyi de ekleyince 387,5₺ çıkıyor aylık ücret.Hocam mayısın 6 sında bitiyormus benim taahhüt vodefondayımda orda 25+5 olanda youtubeyi falan görünce bir an sınırsız sandım ama 5 gb mış yani 30gb gibi oluyor bende şuan 18gb ve sınırsız Instagram ve WhatsApp var
Vodafone dan buna geçersek cayma bedelinin bir kısmını karşılıyorlarmı.Ben bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.
Kampanya sadece faturasızdan faturalıya geçecek olanlar, yeni hat alacak olanlar ve numara taşımayla gelecek olanlar için geçerli.
Alıntıyı görüntüle
Şuanki tarifem 320ymiş 387.5 için 67.5 tl var ama o kadar kullanmıyorum zatenSınırsız sadece 366₺ olan için geçerli maalesef. 21,50₺ vergiyi de ekleyince 387,5₺ çıkıyor aylık ücret.
9999999 milyon defa paylaşıldı yetherBen bugün 204₺ olan tarifeye geçtim. 2 gün kadar bir süresi kaldı kampanyanın. Değerlendirmek isteyenler kaçırmasın. Şubeye giderek 15 dakikada halledebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
36 gün var ya :S geçsem cayma bedeli çıkacak.mevcutta taahhütsüz bir paket kullanıyorum TT de geçilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
son 1 ay kala cayma olmuyor knk geç şimdiden
whatsapp sınırsız değil dimiSınırsız sadece 366₺ olan için geçerli maalesef. 21,50₺ vergiyi de ekleyince 387,5₺ çıkıyor aylık ücret.