Neler Yeni

Türk Telekom vs Netspeed

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Sonuna kadar okumadan yorum yapmayın!

Merhaba. Şu an Türk Telekom'un 16 Mbps internetini kullanıyorum ve interneti değişeceğiz. ( Altyapım 80 Mbps destekliyor ) Türk Telekom'u aradığımızda 80 Mbps interneti 170 TL'ye satıyorlar ( 2 yıl taahhütlü ) Netspeed ise ( 10 TL indirim ile ) 124 TL ama modem ise 275 TL bu parayı 2 yıla böldüğümüzde 11 TL yapıyor. Yani biz Netspeed'e ayda 135 TL vermiş olacağız ama taahhütlü olmadığından 2 yıla 170 TL'yi geçer diye düşünüyorum. O yüzden Türk Telekom daha mantıklı geldi. Aile evinde olduğumdan Netspeed'deki para artışı sıkıntı yaratabilir. Sizce ne yapmalıyım?

Modemi kendin ikinci el veya sıfır da temin edebilirsin, ben tplink td9970v3 modelini 100₺ ye letgo dan almıştım sorunsuz çalışıyor. Şu dönemde taahhüt yapmak fiyat artmaması sebebiyle kârlı ama ben yinede yapmamayı tercih ederim, halihazırda netspeed kullanıyorum gayet memnunum, her davet ettiğin kişi başına 10₺ indirim alıyorsun ben 5 kişiyi davet ettim, davet ettiklerim de memnun.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemi kendin ikinci el veya sıfır da temin edebilirsin, ben tplink td9970v3 modelini 100₺ ye letgo dan almıştım sorunsuz çalışıyor. Şu dönemde taahhüt yapmak fiyat artmaması sebebiyle kârlı ama ben yinede yapmamayı tercih ederim, halihazırda netspeed kullanıyorum gayet memnunum, her davet ettiğin kişi başına 10₺ indirim alıyorsun ben 5 kişiyi davet ettim, davet ettiklerim de memnun.
Ama her türlü artacaktır netspeed ama türk telekomda sabit.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Merhaba. Şu an Türk Telekom'un 16 Mbps internetini kullanıyorum ve interneti değişeceğiz. ( Altyapım 80 Mbps destekliyor ) Türk Telekom'u aradığımızda 80 Mbps interneti 170 TL'ye satıyorlar ( 2 yıl taahhütlü ) Netspeed ise ( 10 TL indirim ile ) 124 TL ama modem ise 275 TL bu parayı 2 yıla böldüğümüzde 11 TL yapıyor. Yani biz Netspeed'e ayda 135 TL vermiş olacağız ama taahhütlü olmadığından 2 yıla 170 TL'yi geçer diye düşünüyorum. O yüzden Türk Telekom daha mantıklı geldi. Aile evinde olduğumdan Netspeed'deki para artışı sıkıntı yaratabilir. Sizce ne yapmalıyım?
Türk Telekom al. Netspeed sene sonuna kalmaz 170TL civarına zam yapar zaten.

Türk Telekomdan 50Mbps hızda bir paket de alabilirsiniz büyük ihtimalle 140 liraya falan verir size, altyapının desteklediği en üst hızı almak da çok iyi olmuyor hat zorlandığı için internet pek stabil olmayabiliyor.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Türk Telekom al. Netspeed sene sonuna kalmaz 170TL civarına zam yapar zaten.

Türk Telekomdan 50Mbps hızda bir paket de alabilirsiniz büyük ihtimalle 140 liraya falan verir size, altyapının desteklediği en üst hızı almak da çok iyi olmuyor hat zorlandığı için internet pek stabil olmayabiliyor.
Sorduk 24 mbps internet 150 civarı bir şey demişti o yüzden tek seçenek var 170 TL'ye 80 mbps almak ama dediğiniz gibi her türlü geçer fiyatı 170 TL'nin üstüne.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sorduk 24 mbps internet 150 civarı bir şey demişti o yüzden tek seçenek var 170 TL'ye 80 mbps almak ama dediğiniz gibi her türlü geçer fiyatı 170 TL'nin üstüne.
170TL ye 80Mbps alın o zaman. Şuan pahalı gözükse de taahütsüz firmalara her an gelen zamları hesaba katınca uzun vadede daha ucuza kullanmış olursunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax

mythrowib

80+ Silver

Seninle aynı tarifeyi kullanıyorum,inan yetmiyor, netspeed geçecektim taahhüt olduğunu hatırladım mecbur 2 yıl bekliycez artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom tarafında 16 mbps dışındaki paketlere Bakabilirsin.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Seninle aynı tarifeyi kullanıyorum,inan yetmiyor, netspeed geçecektim taahhüt olduğunu hatırladım mecbur 2 yıl bekliycez artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk Telekom tarafında 16 mbps dışındaki paketlere Bakabilirsin.
Evet 16 mbps işkence gibi 80 mbps iyi olucak.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
turk telekom öneririm en azından ne kadar ödeyeceğin belli brom bende değişmeyi düşünüyordum kaldım türktelekomda nedenlerini sayıyım. 1.si en önemlisi sorun olduğundan hemen çözdürüyorum uzaktan veya ertesi günü eve geliyolar. 2.si taahüt bu devirde önemli hale geldi ve ne kadar ödeyeceğimi biliyorum. 3.sü modem v.s ücretsiz sanırım 5 6 yıldır fiber bi 3 sene de normal türktelekom kullanmışımdır. bu arada 80 mbps 170 dedilerse gayet uygun bu arada ben 24 e o kadar ödüyorum 100 e 230 dediler D:

Netspeed diğer firmaların aksine yılda 2-3 kez zam yapmaz, her sene Haziran-Temmuz gibi 1 kez zam yapar ve 12 ay sabit devam ettirir. Yaklaşık 4 senedir kullanıyorum, en ufak sıkıntıda hızlıca çözüyorlar, sadece bir ara IP havuzu değişikliği için 16 saat falan kesinti yaşadım onun haricinde 3-4 kez 15-20 dakikalık ancak yaşamışımdır.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
İkiside aynı şeyin laciverdi....
Ama netspeed taahhütsüz olduğundan ve ucuzluğundan bana cazip gelirdi.
Fakat yaşadığın yere göre değişiyor sonuçta telekom altyapısı kullanıyorlar.
Ben sorun yaşayanı görmedim.
Ve bir sorun yaşarsan söyleyeyim telekomdakiler bazen pek takmıyor ilgili ISS ilgilensin diyorlar :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom