Neler Yeni

Türk Telekom'dan COMNET'e Geçiş Nasıl Yapılır ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Dostlar biraz önce babam aradı ve interneti iptal ettireyimmi ettirmeyeyimmi diye sordu bende iptal ettirmesini söyledim.

Şu anda comnet'e geçiş yapmak istiyoruz ancak nasıl geçiş yapacağız ? İnternet sitesinde ki ' Başka Operatörden Comnet'e Geçiş ' mi yoksa 'Taahütsüz ön ödemeli evde internet başvurusu ' seçeneğini mi seçmeliyim ?

Veya müşteri hizmetlerini vs arayıp ordan mı yardım istemeliyim ? Taahüt en son ayın 20'sinde bitiyordu.Ondan dolayı hangisini yapmalıyım kararsızım.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Emre Asım
Dostlar biraz önce babam aradı ve interneti iptal ettireyimmi ettirmeyeyimmi diye sordu bende iptal ettirmesini söyledim.

Şu anda comnet'e geçiş yapmak istiyoruz ancak nasıl geçiş yapacağız ? İnternet sitesinde ki ' Başka Operatörden Comnet'e Geçiş ' mi yoksa 'Taahütsüz ön ödemeli evde internet başvurusu ' seçeneğini mi seçmeliyim ?

Veya müşteri hizmetlerini vs arayıp ordan mı yardım istemeliyim ? Taahüt en son ayın 20'sinde bitiyordu.Ondan dolayı hangisini yapmalıyım kararsızım.
İnterneti iptal ettirirseniz yeni internete geçiş sürecinde kurulum ücreti ödersiniz. Mevcut interneti iptal etmeden aboneliğinizi taşıtın o yüzden

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Comnet ?

Top Bottom