Neler Yeni

Türk Telekom'dan nasıl kurtulabilirim?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Arkadaşlar ben artık müşteri hizmetlerini aramaktan, dil dökmekten bıktım. Artık kanka olduk temsilcilerle. Cep telefonundan arayıp ''kanka bizim şu internet kesintisini halletsene'' diyorum. Günlerdir internet kesintisi ile uğraşıyorum. Oradan oraya koşturuyorum. Gelip altyapıyı kontrol etsinler diye. Dün hallettiler. Bu seferde yavaşlık başladı 2 MB download hızı var. Ping 200'den aşağı düşmüyor. Arıyorum yine. Altyapıda bir sıkıntı yok modem kaynaklı diyip kapatıyolar. Sitelere giriş yapamıyorum. IP engellendi diyor. Foruma girerken bile IP engellendi. İnsan olduğunu doğrula uyarısı çıkıyor. Ben artık bunlarla uğraşmaktan delirdim. 10 yıllık müşteriyim bir türlü kurtaramadım kendimi. Ama şimdi kendime söz verdim. 3 ay sonra taahhüt bitecek ve bedavaya 1 GBPS bile verseler almayacağım. İptal için arıyorum bana 700-800 TL fatura çıkarıyorlar. Bu 3 ayı beklemeden bundan kurtulmanın yolu yok mu? Yoksa gidip bombalayacağım artık. Rahat rahat internet kullanamıyorum senelerdir.

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Aynı dert bende de var 4 ay var 490 tl para istiyorlar tek çarem türknet millenicom gibi internet sağlayıcılarına geçip bir kısmını karşılatmak ama hangi sağlayıcıya geçiceğimi bilmiyorum çok şikayet eden var müşteri hizmetlerini

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Aynı dert bende de var 4 ay var 490 TL para istiyorlar tek çarem türknet millenicom gibi internet sağlayıcılarına geçip bir kısmını karşılatmak ama hangi sağlayıcıya geçiceğimi bilmiyorum çok şikayet eden var müşteri hizmetlerini
Millenicom geç dostum, en iyisi o.
Türknet ile aynılar ama Türknet'in müşteri hizmetleri çok kötü.
Millenicom çok daha iyi ve 200 TL'ye kadar taahhüt ücretini karşılıyor.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı dert bende de var 4 ay var 490 TL para istiyorlar tek çarem türknet millenicom gibi internet sağlayıcılarına geçip bir kısmını karşılatmak ama hangi sağlayıcıya geçiceğimi bilmiyorum çok şikayet eden var müşteri hizmetlerini
Millenicom da müşteri hizmetleri sıkıntısı yok ama TürkNet'e göre biraz daha pahalı. Ben TürkNet ve Türksat Kablonete geçmeyi düşünüyorum. Taahhüt bitsin konu hakkında foruma danışacağım.

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Millenicom geç dostum, en iyisi o.
Türknet ile aynılara ama Türknet'in müşter hizmetleri çok kötü.
Millenicom çok daha iyi ve 200 TL'ye kadar taahhüt ücretini karşılıyor.
türknet düşünüyordum ama dediğin gibi 200 tl karşılamaları daha cazip geldi ve + olarak wp desteği bile var milleniyi araştırıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom da müşteri hizmetleri sıkıntısı yok ama TürkNet'e göre biraz daha pahalı. Ben TürkNet ve Türksat Kablonete geçmeyi düşünüyorum. Taahhüt bitsin konu hakkında foruma danışacağım.
altyapım olsa düşünmeden kablonet geçerim ama altyapı sadece TT altyapsıı var

Venomx123

80+
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın daha önce de söyledim bir konuda. Türknet kadar lanet bir sağlayıcı yok yukarıdaki arkadaşa tavsiyem olsun kesinlikle türksat kablonet geç hem çok uygun fiyatı hem de müşteri hizmetleri çok iyi ilgileniyor.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın daha önce de söyledim bir konuda. Türknet kadar lanet bir sağlayıcı yok yukarıdaki arkadaşa tavsiyem olsun kesinlikle türksat kablonet geç hem çok uygun fiyatı hem de müşteri hizmetleri çok iyi ilgileniyor.
Altyapı var mı bilmiyorum hocam. Kontrol etmem gerekiyor.

Top Bottom