Neler Yeni

Türk Telekom'dan Sonra Hangi Operatöre Geçmeliyim ?

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Dostlar şu anda çok kararsızım hangi internet sağlayacısına geçsem diye.Sizlerin bir önerisi var mıdır ? 100 Tl'ye kadar alabiliriz interneti.

Birde şöyle bir sorum var.Türk Telekom sitesinden altyapı sorguladığımda altyapımız var gözüküyor ancak başka Türk Telekom altyapısı kullanan operatörde 1 caddeden dolayı altyapı gözükmüyor.Arayıp konuşsak halledebilirler mi acaba ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,332
İsim
Oğuz Oğuz
Dostlar şu anda çok kararsızım hangi internet sağlayacısına geçsem diye.Sizlerin bir önerisi var mıdır ? 100 TL'ye kadar alabiliriz interneti.

Birde şöyle bir sorum var.Türk Telekom sitesinden altyapı sorguladığımda altyapımız var gözüküyor ancak başka Türk Telekom altyapısı kullanan operatörde 1 caddeden dolayı altyapı gözükmüyor.Arayıp konuşsak halledebilirler mi acaba ?
Türknet beğeniliyor.
Comnet beğeniliyor.
Millenicom beğeniliyor.
Netspeed beğeniliyor.

Bende Türknet var memnunum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,332
İsim
Oğuz Oğuz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,332
İsim
Oğuz Oğuz

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Ben de bu hafta türk telekom fiberden milenicoma geçtim aynı fiyat aynı modem ama 4 kat hızlı. Altyapının desteklediği max hız olan 100mbps hızı alıyorum ek hiç bir ücret yok şimdilik bir sorun da yok bakalım

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilkay berber
bende Türk net var bende çok memnunum alt yapının verdiği en yüksek interneti veriyor

Top Bottom