Türk Telekom'dan Türk Net'e Geçiş mantıklı mı ?

WCAN

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar selam!

Uzun bir süredir Türk Telekom kullanıcısıyım. Fakat artık pek memnun olmamaya başladım. İnternetimiz fiber altyapılı 50 mbps. Fakat internette test ettiğimde her zaman 30 - 35 civarı bir değer veriyor. Birkaç ay sonra sözleşmemiz bitiyor ve yeni sözleşme yaparsak eğer fiyatı arttırmayı planlıyorlar.

Ben de Türk Net'i düşündüm hemen. Türk Net'in sitesinden test yaptığımda 100 mbps'ye kadar destekliyordu bizim evimizde. E bildiğiniz gibi 100 mbps ve sınırsız olmasına rağmen fiyatlar da uygun. Fakat şüpheye de düştüm. Daha önceden Türk Net'i araştırdığımda çok hızlı diyen vardı, müşteri hizmetleri ve iletişimi çok kötü diyen vardı, Kurulumu çok uzun sürdü diyen vardı. Yani eğer gerçekten kurulumu uzun sürüyorsa kurulana kadar internetsiz kalmaktan korkuyorum. birçok şey diyen vardı açıkçası.

Sizce Türk Net'e geçmeli miyim ? Geçmek mantıklı mı ? Sorun yaşar mıyım ? Ailemi Türk Net konusunda nasıl ikna edebilirim ?

Fiber ise Turknet mantıklı. VDSL' de kötüler biraz. Müşteri hizmetleri olmaması dezavantaj OIM üzerinden yazışıyorsuuz. Türknetliyim sorularınızı alabilirim.

Teşekkürler. Öncelikle internetiniz 100 mbps mi ? Yanii ne kadar hızlı ? Test ettiğinizde kaç mbps alıyorsunuz ?

Ve uploadınız kaç acaba ? Eğer xbox series s alırsam yayın yapmayı planlıyorum. Memnun musunuz ? Herhangi bir problem yaşıyor musunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,245
Üyeler
192,662
Son üye
LURKE66000
Geri