ben misalen 20saatten fazla ayırıp eastergamerstan izlemiştim sarmıştı benikişisine göre değişir kimi çok seviyo kimi sıktı diyor ödül bile aldı çıktığı sene misalen
ha uncharted dilimin ucundaydı onun hikayesi nasıl değermi parasına 900tl epicedTlo epicten al her kuruşuna deger
Uncharted dublajlı onuda oynadim oda sarar
Indirimdeyse al ama daha düşer herhalde yuzde kac suan teldeyim ben bakamiyomha uncharted dilimin ucundaydı onun hikayesi nasıl değermi parasına 900tl epiced
indirimsiz haliIndirimdeyse al ama daha düşer herhalde yuzde kac suan teldeyim ben bakamiyom
900 tl pahalı oda 400 -500 e alınır güzel oyunindirimsiz hali
sınav haftası bitene kadar zamanı var indirime girerse alırım900 tl pahalı oda 400 -500 e alınır güzel oyun
Aaa kalitede oyunları epicden aliyorum çünkü indirimsiz hali bile daha ucuz steamdensınav haftası bitene kadar zamanı var indirime girerse alırım![]()
bir tane arkadaşım var sağolsun, last of us part1 slient hill2 ghost of thusima verdi işi rast gelsin. alma derdim yok artıkDl2 tukce altyazılıı idi yanlış hatırlamıyorsam oda baya eğlenceli ve güzel oyun sürekli etkinlik ve güncelleme aliyor şuan farklı bir oynu çıkacak mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aaa kalitede oyunları epicden aliyorum çünkü indirimsiz hali bile daha ucuz steamden
Steam aileden mibir tane arkadaşım var sağolsun, last of us part1 slient hill2 ghost of thusima verdi işi rast gelsin. alma derdim yok artık![]()
yok bildiğin yan hesabını verdi kendi steam hesabı, işte arkadaşlık.Steam aileden mi