Türkçe dersine nasıl çalışılır?

Napoli

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
166
Arkadaşlar ben okul zamanında hiç ders dinlemediğim için Türkçe dersinde iyi olduğumu düşünmüyorum. Zamir, sıfat gibi terimlerin anlamını bile bilmiyorum. Bu oynatma listesinden gidip elimdeki 345 Türkçe kitabını çözsem iyi seviyeye gelir miyim?

Ekler

• 0_org_zoom.jpg
    0_org_zoom.jpg
    152.8 KB · Hit: 62
Normal seviyeye gelirsiniz. Daha da ilerletmek için bol bol pratik yapmak gerekir.

Hangi kaynağı önerirsin? 35 net ve üstü yapmak isteyen biri neleri çözmeli?
Bol bol paragraf çözmelisin dostum. Türkçenin temeli kendisi. Soru çözmeye başladıktan sonra 60 soru çözmeden kalmamaya çalış. Türkçe sorularında belli bir süreden sonra bıkkınlık gelir çünkü.

Bol bol paragraf çözmelisin dostum. Türkçenin temeli kendisi. Soru çözmeye başladıktan sonra 60 soru çözmeden kalmamaya çalış. Türkçe sorularında belli bir süreden sonra bıkkınlık gelir çünkü.
Benim hocam kadir gümüşün video ders notunu alacağım. Soru bankasını da alsam iyi olur mu?

Benim hocam kadir gümüşün video ders notunu alacağım. Soru bankasını da alsam iyi olur mu?
Video ders notunda videodakiler yazıyor. Paranı boşa harcamış olursun. Sadece soru bankasını alman yeterli. Bir de Bilgi Sarmal'ın kaynağını al. Bu 3 kitap seni Türkçe'de iyi bir seviyeye çıkarır.

Video ders notunda videodakiler yazıyor. Paranı boşa harcamış olursun. Sadece soru bankasını alman yeterli. Bir de Bilgi Sarmal'ın kaynağını al. Bu 3 kitap seni Türkçe'de iyi bir seviyeye çıkarır.
O zaman sadece 345 in yanına soru bankası alıyorum. Benim hocam mı yoksa bilgi sarmal mı alayım arada kaldım?

Dil bilgisi için bol pratik yaparsan dünyanın en basit dersidir.

Geri