7.sınıfa gidiyorum sıfat filler felan hiç birisi bende yok sınavlar yaklaşıyor bu sebeple erke çalışmaya başladım nasıl çalışabilirim vede bu gece mi çalışıyım yarın mı acayip ders çalışasım geldi yarın bu istek olmayabilir.
Dostum 7.sinifsin bu saatte kalmaman gerek zaten. Daha cok kucuksun git uyu. Yarin biraz bak yeter.7.sınıfa gidiyorum sıfat filler felan hiç birisi bende yok sınavlar yaklaşıyor bu sebeple erke çalışmaya başladım nasıl çalışabilirim vede bu gece mi çalışıyım yarın mı acayip ders çalışasım geldi yarın bu istek olmayabilir.
not tutarak mı çalışayım yok video izleyerek felan mıBu saatte istediğin kadar çalış sabah hatırlamazsın.
Şimdi bu kişiden kişiye göre değişir. Kimisinin ezberi iyidir kimisinin görsel zekası. Ben öğrenciyken soru çözerek çalışıyordum. Çözemediğim sorunun konusuna bakıp -örneğin zamirler- konuyu anlatan video izleyip soru çözmeye devam ediyordum. Çok çalışmayı hiç tavsiye etmiyorum. Çok çalışmak yıldırır ve marifet değil. Önemli olan düzenli çalışmak.not tutarak mı çalışayım yok video izleyerek felan mı
ben üniversite 2yim zamirleri hala bilmiyorum sende bilme bpsverbizim hoca sıkıntılı yarın sözlü yapar yanlış yapınca hepimize 20 girer sıkıntı yani zor soru soruyo baya
allah razıolsun abi senden iyi tavsiye veren çıkmadı koskoca forumda bundan sonra hocayada yürü git çekcem abiben üniversite 2yim zamirleri hala bilmiyorum sende bilme bpsver
ChatGPT ye gir, Sıfar fiil nasıl ayırt edilir sor. Örnek iste.sıfat filler felan hiç birisi bende yok sınavlar yaklaşıyor bu sebeple erke çalışmaya başladım nasıl çalışabilirim
Sen sınav stresini üstünden atmak için açtın sanırım konuyuallah razıolsun abi senden iyi tavsiye veren çıkmadı koskoca forumda bundan sonra hocayada yürü git çekcem abi