Neler Yeni

Türkçe rap ölüyor mu?[+anket]

Türkçe rap ölüyor mu?

• Oy kullanan toplam üye
    95

Ariseks

80+ Gold
Evet bence ölmeye başlıyor usta isimlerin şarkıları artık çok benzemeye başladı üstadlar yaşlandı eskisi kadar üretken ve kaliteli değiller
Gelen nesil çakul balflex gibi adamları rap diye dinliyor ve sözlere önem vermeyin diyorlar zaten rapin amacı dinlemek değil mi sözlerin önemi değil mi ne farkı kaldı o zaman poptan ,bence ölmeye başlıyor
AB senin için rekol sınıf up ekledim @Emydn10 o.O2

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,189
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Evet bence ölmeye başlıyor usta isimlerin şarkıları artık çok benzemeye başladı üstadlar yaşlandı eskisi kadar üretken ve kaliteli değiller
Gelen nesil çakul balflex gibi adamları rap diye dinliyor ve sözlere önem vermeyin diyorlar zaten rapin amacı dinlemek değil mi sözlerin önemi değil mi ne farkı kaldı o zaman poptan bence ölmeye başlıyor
Ölmedi mi zaten?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hızlı tüketim çağındayız. Bir tür parlıyor, hemen sönüyor. Ardından yeni bir türü pompalıyorlar. Çok az sanatçı bu işi sanat için yapıyor. Bütün mesele para.

Eskileri dinleyin boş verin, ölürse de ölsün.

2mApoo

80+ Silver
Gelen nesil çakul balflex gibi adamları rap diye dinliyor ve sözlere önem vermeyin diyorlar zaten rapin amacı dinlemek değil mi sözlerin önemi değil mi ne farkı kaldı o zaman poptan bence ölmeye başlıyor
katılıyorum sana. Zaten şu an Rap dinliyor olmamın nedeni ŞANIŞER.

Squex

80+ Silver
1626954606055.png

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Öldü bile ben umudumu keseli 1 sene oluyor.

Akiran

80+ Silver
Bakınız:

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Ölmedi diyen hulka da inanıyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri