Neler Yeni

Türkçe rap ölüyor mu?[+anket]

Türkçe rap ölüyor mu?

• Oy kullanan toplam üye
    95

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
ağır bir underground dinleyicisiyim. rap öldü aga kimse kimseyi kandırmasın.Popüler kültür önceler popu vurdi şimdi rapi vurdu trapi vurdu ondan sonra belki metali vuracak belki de hiç bilmediğimiz bir tür ortaya çıkacak onu vuracak.Rap'in şu anda iç açıcı olmamasının nedeni şarkılarda bir ruh yok .Eski şarkıları dinleseniz bir duygu hissedersiniz .orada bir sevgiyle bağlanma var şarkısında rapçilerin.bunun birçok nedeni olmakla birlikle o nedenler günümüzde ortadan kalkınca ortaya eskisi gibi iyi işler çıkmadığı görülüyor.yeni tarzda bize saçma gelebilir ama popüler kültür budur agalar müziğin kalitesi tartışılmaz ne kadar popüler o tartışılır
Metali vurursa ben de onları vururum

Sami Järvi

80+ Silver
size bir anımı anlatayım . yıl 2012 arkadaşlarla okuldan çıktık daha bebeyiz yanımızda birkaç abi de var
tartışıyorlardı . açmıştık fuat ceza sago contra saian felan hangisi felan iyi diyorduk
abilerimiz bu rapin sonu gelmez bir gün herkes keşfedecek ve bunu herkes dinleyecek felan. asla yok olmaz diyorlardı birkaç amatör rap yapan arkadaşlarıyla felan konuşmuştu ordaki bir abimiz eli güçlüydü ünlü rapçileri tanıyordu popüler kültürden uzak duracağına güvenebilirsiniz diyorlardı ama bakın ne oldu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zamanlar ağır anti pop parçalar çıkaran çok mc olyordu ve popüler kültür tür olduğundan aşırı sallıyorlardı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,189
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
viski harcamadan içemedim kola kardeşim ne kadar anlamlı bak
Skrt skrt
Yehaheh
Koş
Hoytt
Brrraaa
Egheghe
Prrrrr
Hoppl

IMG_20210722_152653.jpg

Ariseks

80+ Gold
Popülerleşen gayette rap her rapçinin dinlenmeleri kat kat artıyor,en iyisinden tut en kötüsüne kadar.Pop-Rap yapanlar elbette var ama bence bu o kadar kötü bişey değil.
Dinlenme sayısı kaliteyi belirlemez

O zaman pop çok kaliteli drill çok kaliteli
(Saçmalamayın kalitelide demeyin patlamalı bir beatle dandirik bir kafiyeli flex yapmak zor değil)

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sıkma canını, metalde bugüne kadarki birikimi tüketmeye ömrümüz yetmez zaten :D Bundan sonra ölse ne olur ölmese ne olur.
Aslında metal müzik özünden sapmaya çoktan başladı bile. Şu an yeni çıkan hiçbir metal parçada 1975-1995 kalitesi yok.

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta

O zaman pop çok kaliteli drill çok kaliteli
(Saçmalamayın kalitelide demeyin patlamalı bir beatle dandirik bir kafiyeli flex yapmak zor değil)
Kaliteli demedim zaten,ben sadece ölmediğini söylüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,570
Üyeler
162,028
Son üye
eserxxx
Top Bottom