Neler Yeni

Türkçe rap ölüyor mu?[+anket]

Türkçe rap ölüyor mu?

• Oy kullanan toplam üye
    95

Ariseks

80+ Gold
Çoktan öldü. Artık rap demek = autotune. Önüne gelen autotune ile rap yaptığını zannediyor. Nerede eski Ceza, Sagopa, Joker, Allame, Şanışer...
Abi autotune geçtim yine güzel kullananlar var millet rap diye fantalı pepsi Nayk giyerim bedel öderim , altımda merzedes dinliyor POP’dan farkı yok

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi autotune geçtim yine güzel kullananlar var millet rap diye fantalı pepsi Nayk giyerim bedel öderim , altımda merzedes dinliyor POP’dan farkı yok
Onları hiç karıştırmıyorum yoksa işin içinden çıkamayız. 10 yıl geriye gitsek RAP müzikte 20 yıl ileriye gitmiş olacağız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Türkçe rapi Sagopa ve Ceza ayakta tutuyor ama bazı ergenler onları beğenmiyor artık. Bu yüzden rap çoktan öldü.

Ariseks

80+ Gold
Türkçe rapi Sagopa ve Ceza ayakta tutuyor ama bazı ergenler onları beğenmiyor artık. Bu yüzden rap çoktan öldü.
Bu da yanlış sago ceza ayakta tutmuyor onların zaten eski kalitesi ve üretkenliği yok yaşlanıyorlar

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Evet bence ölmeye başlıyor usta isimlerin şarkıları artık çok benzemeye başladı üstadlar yaşlandı eskisi kadar üretken ve kaliteli değiller
Gelen nesil çakul balflex gibi adamları rap diye dinliyor ve sözlere önem vermeyin diyorlar zaten rapin amacı dinlemek değil mi sözlerin önemi değil mi ne farkı kaldı o zaman poptan ,bence ölmeye başlıyor
AB senin için rekol sınıf up ekledim @Emydn10 o.O2
Skateboard zımpara
No scope, çaktım tonla para
Bizde kum para, ben de yaptım kumbara :cool:

1IFA

80+
Batuflex dinliyorum ve Rap değil Drillseverim.
Batuflex dinleyip Rap dinliyorum diyenleri de sevmiyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evet bence ölmeye başlıyor usta isimlerin şarkıları artık çok benzemeye başladı üstadlar yaşlandı eskisi kadar üretken ve kaliteli değiller
Gelen nesil çakul balflex gibi adamları rap diye dinliyor ve sözlere önem vermeyin diyorlar zaten rapin amacı dinlemek değil mi sözlerin önemi değil mi ne farkı kaldı o zaman poptan ,bence ölmeye başlıyor
AB senin için rekol sınıf up ekledim @Emydn10 o.O2
Türkçe Rap denilen şey değil mi:
1.sınıf çocuğu hecelemesi yapan tiktoker beyin kırıntısı içermeyen varlıklar değil mi?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
sildim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular