- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel şarkı imiş.
hocam bu Adamlar'ın şarkıları çok garip, sözler saçma hiçbir şey anlamıyorsun ama dinlettiriyor.
Güzel şarkı imiş.
hocam bu Adamlar'ın şarkıları çok garip, sözler saçma hiçbir şey anlamıyorsun ama dinlettiriyor.
Hocam bunu öylesine attım çok garip şarkıları var bu adamlarınGüzel şarkı imiş.
Mesajlari okuyamadim ama ahiyan adli bir sanatci var bakabilirsin. Özellikle kurtuldum ve deliller.Güzel şarkı imiş.
Adamlar guzel bence ama bu aralar hiç çıkmadı karşımaHocam bunu öylesine attım çok garip şarkıları var bu adamların
Pentagram dinlemiyorum. İslam dinine uygun değil. Başka?
Nasıl? Pentagram üyelerinin her biri Müslüman ki şarkıların sözlerinden de belli oluyor.Pentagram dinlemiyorum. İslam dinine uygun değil. Başka?
Nasıl Müslüman la onlar?Yani İslam'a ters bir şey göremedim ben Pentagram'da.
Sagopa falan önermeyin. Rap, sokak, arabesk sevmiyorum.
Ezhel hiç önermeyin o tarz. Ben Fero falan. Aşırı gıcık alıyorum o tarzdan. Sırf müzik yapmak için müzik yapmışlar.
Böyle anlamı olan, içine işleyen Türkçe şarkı önerin. Yabancı dinlemekten sıkıldım. Türkçe önerin lütfen. Böyle aşkım, bebeğim, gece yanıma gel tarzı falan hiç olmasın.
Anlamı olan içine işleyen dediysem böyle hep duygusal yöresel olacak değil.
Umarım beni anladınız. Ona göre Türkçe şarkı önerin lütfen.
Yani evet, senin dediğin gibi yorumlanabilir. Biraz yoruma açık bir konu.Nasıl Müslüman la onlar?
BİR:
Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin
Bu sözde Hz.Muhammed(sav) i diğer peygamberlerle aynı tutuyor. Yani Hristiyanlıkta aynı Yahudilikte İslam da aynı. Ben "hepsi aynı, hepsi boş" mesajı alıyorum. Doğru muyum?
Bu alemi gören sensin
Yok gözünde perde senin
Haksıza yol veren sensin
Yok mu suçun bunda senin
Bu alemi gören sensin
Kainatı sen yarattın
Her şeyi yoktan var ettin
Beni çıplak dışar' attın
Cömertliğin nerde senin
Bu alemi gören sensin
Adem'i sürdün, bakmadın
Cennette de bırakmadın