Hearter4896
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dalga geçmeyin hocam ciddiyiz bu projeyi yaparken.Nintendo eksik bitek
Dalga geçmeyin hocam ciddiyiz bu projeyi yaparken.Nintendo eksik bitek
Hocam bizim çatı katında kalan ps2 vardı onla da oynamamız için bi destek yapar mısınız rica etsem cihaz boşa gitmesin.Hocam oyun Android/İOS/PS4/PS5/PC/XBOX S ve XBOX X platformlarında yayınlanacak.
Hocam zaten sırayla yayınlayacağız öyle ya hak diye tüm platformlar değil ki yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayın önce Android/İOS sonra sırasıyla yayınlayacağız inşallah Premier Lig takımlarının logo örneği aşağıdaki gibi olacak oyuncuların yüzü gerçek hayattaki ne çok benzeyecek ortalama 3-4 GB yer kaplar diye düşünüyoruz böyle detaylı bir mobil oyunun telefonda kaplayacağı yerinin.Hocam bizim çatı katında kalan ps2 vardı onla da oynamamız için bi destek yapar mısınız rica etsem cihaz boşa gitmesin.
Şaka bi yana bende bir game developer olarak hayallerinizin biraz uçuk olduğunu düşünüyorum bence daha alttan başlasanız mesela bir mobil oyun çıkarsanız hiçte fena olmaz? ayrıca hayali ekipler kurup lisans sıkıntısından da baya kurtulmuş olursunuz. Bütçeniz lisanslı bir oyun için çok az olmasına rağmen lisans sıkıntısına girmeden yarı gönüllü şekilde kişilere para vererek 10 kişilik bir ekip ile sağlam mobil oyun çıkartacak bir bütçeye sahipsiniz.
Üst üste ekledim yanlışlıkla.Hocam zaten sırayla yayınlayacağız öyle ya hak diye tüm platformlar değil ki yazmayı unutmuşum kusuruma bakmayın önce Android/İOS sonra sırasıyla yayınlayacağız inşallah Premier Lig takımlarının logo örneği aşağıdaki gibi olacak oyuncuların yüzü gerçek hayattaki ne çok benzeyecek ortalama 3-4 GB yer kaplar diye düşünüyoruz böyle detaylı bir mobil oyunun telefonda kaplayacağı yerinin.
Hocam ben yazdım da Galatasaray'da çalışan bir personelle lisansla alakalı biraz üzdü beni hocam baya ağır konuştu çok üzgünüm hocam keşke normal yapsaydımhocam ben denizlispora yazdım eğer geri dönerlerse haber veririm size
eeee oyun noldu bakalımHocam ben yazdım da Galatasaray'da çalışan bir personelle lisansla alakalı biraz üzdü beni hocam baya ağır konuştu çok üzgünüm hocam keşke normal yapsaydım