Yap hocam detaylı incele sinler
Şey yazar misin efendim gerekli bilgileri ben iletmistim ancak bana binama baglanamayacagi tarzında bir bilgi iletildi sizlerden ricam bina yöneticisi olarak herkesin aldığı bu hizmetten mahrum bırakmamanız bir talimatinizla yapamayacağınız şeyin olmadığını biliyoruz sizlerden ricam lütfen bir an önce aksiyon alabilir misiniz falan yazarsan bence maille ugrasmazsin
Bugün şansımıza karşı siteye kutu koymaya gelmişler babamda konuştu yarın gelip inceleme yapacaklarmış sanırım. Yönetime 2 yıl ücretsizmiş ama hız değerlerini sormadık.Şey yazar misin efendim gerekli bilgileri ben iletmistim ancak bana binama baglanamayacagi tarzında bir bilgi iletildi sizlerden ricam bina yöneticisi olarak herkesin aldığı bu hizmetten mahrum bırakmamanız bir talimatinizla yapamayacağınız şeyin olmadığını biliyoruz sizlerden ricam lütfen bir an önce aksiyon alabilir misiniz falan yazarsan bence maille ugrasmazsin
Yönetime iki yıl ücretsiz mi o ne be ohaBugün şansımıza karşı siteye kutu koymaya gelmişler babamda konuştu yarın gelip inceleme yapacaklarmış sanırım. Yönetime 2 yıl ücretsizmiş ama hız değerlerini sormadık.
Yönetim dediğim yönetim kuruluna yani sitelerde ve bloklarda geçerli. Hani sitelerde yönetime ait daire oluyor ya onlara 2 yıl ücretsizmiş.Yönetime iki yıl ücretsiz mi o ne be oha
o yönetime ait daire sizin midir hocamYönetim dediğim yönetim kuruluna yani sitelerde ve bloklarda geçerli. Hani sitelerde yönetime ait daire oluyor ya onlara 2 yıl ücretsizmiş.
Hocam selamlar bahsettiğiniz taktik 81 ilde çalışıyor mu? Doğu'da Muş'ta yaşıyorum da hiçbir İSS'nin altyapısı benim binamda yok yan binada var bende yok yani garip bir mevzu.hocam bak taktiği veriyorum hemen şöyle yapıyorsun linkedin profilin yoksa açıyorsun sonrasında
bu link üzerinden murat erkana yazıyorsun sonrasında tüm detaylarını iletişim adresin dahil her şeyini yazıyorsun derdini anlatıyorsun sonra mesajı gönderiyorsun mesajı gönderdikten sonra şu gönderinin altına hemen Murat bey merhabalar, sizinle bir problem hakkında konuşmak istiyorum sizlerden ricam özel mesaj kutunuza bakar mısınız diyorsunuz . sonrasında murat erkan gerekli bilgilendirmeler için ekibine yönlendiriyor bu süre zarfında türkcell süperonline hemen sizlerle iletişim kuruyorlar sonrasında sizin numaranızı arıyorlar ayda bir durum raporu vermek için ve murat erkan tarafından yönlendirildiği için en hızlı ve en sorunsuz interneti alıcaksınız
sorun çözüldükten sonra cevabımı yeterli bulursanız en iyi cevap olarak işaretleyip raporlarsanız sevinirim
Çok ümitlendim hocam bende deneyeceğim. Bizim sokakta süperonline var wifi kısmına açınca görüyorum. Fakat bizim binada altyapısı yok. Gelirse kullanırım.deneyeceğim değil deneyin işe yarıyor izmirdeki arkadşamın sokağındaki tek süperonline fiber bu yöntemle geldi sadece o kullanıyor sokağında![]()