Neler Yeni

Turkcell Fiber Kutusu Koymuyor

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
dostum dediğimi yap sen her türlü bağlanır
IMG_20230201_132408.jpg

hocam herhalde işe yaramayacak :)

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Alıntıyı görüntüle
hocam herhalde işe yaramayacak :)
Şey yazar misin efendim gerekli bilgileri ben iletmistim ancak bana binama baglanamayacagi tarzında bir bilgi iletildi sizlerden ricam bina yöneticisi olarak herkesin aldığı bu hizmetten mahrum bırakmamanız bir talimatinizla yapamayacağınız şeyin olmadığını biliyoruz sizlerden ricam lütfen bir an önce aksiyon alabilir misiniz falan yazarsan bence maille ugrasmazsin

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
Şey yazar misin efendim gerekli bilgileri ben iletmistim ancak bana binama baglanamayacagi tarzında bir bilgi iletildi sizlerden ricam bina yöneticisi olarak herkesin aldığı bu hizmetten mahrum bırakmamanız bir talimatinizla yapamayacağınız şeyin olmadığını biliyoruz sizlerden ricam lütfen bir an önce aksiyon alabilir misiniz falan yazarsan bence maille ugrasmazsin
Bugün şansımıza karşı siteye kutu koymaya gelmişler babamda konuştu yarın gelip inceleme yapacaklarmış sanırım. Yönetime 2 yıl ücretsizmiş ama hız değerlerini sormadık.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Bugün şansımıza karşı siteye kutu koymaya gelmişler babamda konuştu yarın gelip inceleme yapacaklarmış sanırım. Yönetime 2 yıl ücretsizmiş ama hız değerlerini sormadık.
Yönetime iki yıl ücretsiz mi o ne be oha

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
Yönetime iki yıl ücretsiz mi o ne be oha
Yönetim dediğim yönetim kuruluna yani sitelerde ve bloklarda geçerli. Hani sitelerde yönetime ait daire oluyor ya onlara 2 yıl ücretsizmiş.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
Güncelleme
Daha demin biri imza istedi kaç port koyulacak vs vs bilgileri aldı. 1 1.5 ay içerisinde geleceği söylendi.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
hocam bak taktiği veriyorum hemen şöyle yapıyorsun linkedin profilin yoksa açıyorsun sonrasında

bu link üzerinden murat erkana yazıyorsun sonrasında tüm detaylarını iletişim adresin dahil her şeyini yazıyorsun derdini anlatıyorsun sonra mesajı gönderiyorsun mesajı gönderdikten sonra şu gönderinin altına hemen Murat bey merhabalar, sizinle bir problem hakkında konuşmak istiyorum sizlerden ricam özel mesaj kutunuza bakar mısınız diyorsunuz . sonrasında murat erkan gerekli bilgilendirmeler için ekibine yönlendiriyor bu süre zarfında türkcell süperonline hemen sizlerle iletişim kuruyorlar sonrasında sizin numaranızı arıyorlar ayda bir durum raporu vermek için ve murat erkan tarafından yönlendirildiği için en hızlı ve en sorunsuz interneti alıcaksınız

sorun çözüldükten sonra cevabımı yeterli bulursanız en iyi cevap olarak işaretleyip raporlarsanız sevinirim
Hocam selamlar bahsettiğiniz taktik 81 ilde çalışıyor mu? Doğu'da Muş'ta yaşıyorum da hiçbir İSS'nin altyapısı benim binamda yok yan binada var bende yok yani garip bir mevzu.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
deneyeceğim değil deneyin işe yarıyor izmirdeki arkadşamın sokağındaki tek süperonline fiber bu yöntemle geldi sadece o kullanıyor sokağında :D
Çok ümitlendim hocam bende deneyeceğim. Bizim sokakta süperonline var wifi kısmına açınca görüyorum. Fakat bizim binada altyapısı yok. Gelirse kullanırım.

Top Bottom