Hayırlı uğurlu olsun bu kutu tam olarak ne işinize yarayacak ve bu altyapıdan kaç mbs alabikliyoruzAn itibariyle kutuyu koymuş bulunmaktalar. Evinize kablo çektikten sonra abonelik yapabilirsiniz denmiş.
Alıntıyı görüntüle
Biz kime yazmamız gerekiyor altyapı da var binaya çekilmesi gerekiyor.Turkcell Superonline da böyle bir şey var da turktelekom da var da bizim mi haberimiz yok![]()
bize de kutu geldi ama hala aktif olmadı, ben nereye yazıyorum?Turkcell Superonline da böyle bir şey var da turktelekom da var da bizim mi haberimiz yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biz kime yazmamız gerekiyor altyapı da var binaya çekilmesi gerekiyor.
Turkcell Superonline da böyle bir şey var da turktelekom da var da bizim mi haberimiz yok
Kutu gelince kaç mbs alacağızbize de kutu geldi ama hala aktif olmadı, ben nereye yazıyorum?![]()
[email protected]Turkcell Superonline da böyle bir şey var da turktelekom da var da bizim mi haberimiz yok
1000 mbps downlad 50 uploadKutu gelince kaç mbs alacağız
bekliyorsun hocam sadece.bize de kutu geldi ama hala aktif olmadı, ben nereye yazıyorum?![]()
Bu kutu üzerinden 1000 mbs alabiliyoruz yani iyiymiş.[email protected]
1000 mbps downlad 50 upload
bekliyorsun hocam sadece.
Zannetmiyorum geleceğini. Yani 20 25 kişi toplayıp imza attırsan belki bir bölgeye yapabilirler ama yine zor. Benim oturduğum bölge kentsel dönüşüme girdiği için fiber getirdiler büyük ihtimalle. Yani fiberi ben getirttirmedim, sadece kutuyu biz önceden reddetmiştik şimdi tekrar bir imza attık ve kabul etmiş olduk.Bu kutu üzerinden 1000 mbs alabiliyoruz yani iyiymiş.
Rica etsek bize de getirirlermi ama bulunduğum yerde VDSL 100MBS altyapısı var