ben bir de şunu anlamıyorum. Bu sistem genel yurtdışında, genel türkiyede güncel oyunları pc donanımı yetmeyen insanların alması amacıyla ortaya çıkan bir sistem. Şimdi senin hedef kitlen pc donanımı olmayan insanlar. Bu insanlara aylık abone sistemiyle sırf "oyun" oynamak amacıyla 140tl fiyat istemek bana akıl mantık işi gibi gelmiyor. Hadi adam bir şekilde pc donanımı var diyelim. İndirme hızı sebebiyle oyunu hemen oynamak istiyor lüks diye adlandırsak adam zaten internet hızı iyi değil bu sistemi nasıl kullanacak keza donanımı yetiyor gider 1gün indirir ertesi gün oynar. Yani aptalca uzadı yorum ama harbiden akıl mantık işi değil böyle bir sistemin 30-40 TL olması lazım. Şimdi sen 140tl verdiğin sistemi oynamayacağın varsa da ha şunada bakayım dersin. Ama 30-40 TL gibi rakamlar olsa hem gereksiz sistemi trafiğe sokan insan sayısı olmaz. aman neyse..
ileride şu sistemler olacak diye düşünüyorum steam de oyunun mağazasında hemen oyna butonu olacak satın alıp tıkladığın gibi oynayacaksın, lüks tüketim olacak. işte burada steam subscriber formülü devreye girecek.