Neler Yeni

Turkcell GFN fiyat reziligi

Silinsin

80+ Silver
Ben bunu deneyimledim bayaa iyiydi hatta 1 ay oynadım sırada beklediğimi hatırlamıyorum premium da fiyatta açıkçası normal geldi bilmiyorum aylık 140 a isyan eden insanlar varken isteseler de 4090 sistemi Türkiye'ye kurmazlar herhalde en basitinden ayda 100e geliyor 3 aylık paket internet kafenin dandiği olmuş 5 lira ne diyim :D ayda bir kilo peynire istediğin oyuni oynuyorsun kütüphanende ki.

YazılımKafa

80+ Silver
ya bu turkcell nedir böyle her ay zam yapıyolar ulan preimum kulanan insan bile sırada beklıyor insani delirtıyolar ,dert yandıgım konu bu gfn niye turkcell aldı çok şikayetçiyim yurtdışındaki TÜM servlar 30dk degil 1saat rtx4090 falan geldi oraya bizde hala sistem aynı hocam bu nedir bu fiyatlar nee hiç uygun degil evet şimdi bana dolar kuru dersiniz ama yanı dollarını kurunu geçtim hiç uygun degil
Türkiye de ki paket standart paket. Bu paket yurtdışında 10 $ . 3080 li vs olan 4k120 fps destekleyen paket ise 20$. Yani biz 10$ lık paketi anlık fiyatla 7.4$ a kullanıyoruz. Hem de Türkiye sunucusu ile. Yani fiyat fazla değil. Ayrıca kampanyalarla 115₺ falan oluyor , oda 6$ ediyor. Bence fiyat gayet makul.

şahin doğan

80+ Platinum
TR'ye göre fiyatlar iyi bence. Bu fiyata kaç saat internet kafeye gidebilirsin ki ?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
Muhammet Kürkçü
Hayırlı olsun fiyat 190tl oldu. Zaten alınmazdı artık hiç alınmaz.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
ya bu turkcell nedir böyle her ay zam yapıyolar ulan preimum kulanan insan bile sırada beklıyor insani delirtıyolar ,dert yandıgım konu bu gfn niye turkcell aldı çok şikayetçiyim yurtdışındaki TÜM servlar 30dk degil 1saat rtx4090 falan geldi oraya bizde hala sistem aynı hocam bu nedir bu fiyatlar nee hiç uygun degil evet şimdi bana dolar kuru dersiniz ama yanı dollarını kurunu geçtim hiç uygun degil
ben bir de şunu anlamıyorum. Bu sistem genel yurtdışında, genel türkiyede güncel oyunları pc donanımı yetmeyen insanların alması amacıyla ortaya çıkan bir sistem. Şimdi senin hedef kitlen pc donanımı olmayan insanlar. Bu insanlara aylık abone sistemiyle sırf "oyun" oynamak amacıyla 140tl fiyat istemek bana akıl mantık işi gibi gelmiyor. Hadi adam bir şekilde pc donanımı var diyelim. İndirme hızı sebebiyle oyunu hemen oynamak istiyor lüks diye adlandırsak adam zaten internet hızı iyi değil bu sistemi nasıl kullanacak keza donanımı yetiyor gider 1gün indirir ertesi gün oynar. Yani aptalca uzadı yorum ama harbiden akıl mantık işi değil böyle bir sistemin 30-40 tl olması lazım. Şimdi sen 140tl verdiğin sistemi oynamayacağın varsa da ha şunada bakayım dersin. Ama 30-40 tl gibi rakamlar olsa hem gereksiz sistemi trafiğe sokan insan sayısı olmaz. aman neyse..

ileride şu sistemler olacak diye düşünüyorum steam de oyunun mağazasında hemen oyna butonu olacak satın alıp tıkladığın gibi oynayacaksın, lüks tüketim olacak. işte burada steam subscriber formülü devreye girecek.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
Muhammet Kürkçü
ben bir de şunu anlamıyorum. Bu sistem genel yurtdışında, genel türkiyede güncel oyunları pc donanımı yetmeyen insanların alması amacıyla ortaya çıkan bir sistem. Şimdi senin hedef kitlen pc donanımı olmayan insanlar. Bu insanlara aylık abone sistemiyle sırf "oyun" oynamak amacıyla 140tl fiyat istemek bana akıl mantık işi gibi gelmiyor. Hadi adam bir şekilde pc donanımı var diyelim. İndirme hızı sebebiyle oyunu hemen oynamak istiyor lüks diye adlandırsak adam zaten internet hızı iyi değil bu sistemi nasıl kullanacak keza donanımı yetiyor gider 1gün indirir ertesi gün oynar. Yani aptalca uzadı yorum ama harbiden akıl mantık işi değil böyle bir sistemin 30-40 TL olması lazım. Şimdi sen 140tl verdiğin sistemi oynamayacağın varsa da ha şunada bakayım dersin. Ama 30-40 TL gibi rakamlar olsa hem gereksiz sistemi trafiğe sokan insan sayısı olmaz. aman neyse..

ileride şu sistemler olacak diye düşünüyorum steam de oyunun mağazasında hemen oyna butonu olacak satın alıp tıkladığın gibi oynayacaksın, lüks tüketim olacak. işte burada steam subscriber formülü devreye girecek.
140tl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
Top Bottom