Neler Yeni

Yardım Turkcell ile yaşadığım sorunlar ve Turknet nasıldır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
TURKCELL SUPERONLINE İLE YAŞADIĞIM SORUNLAR (16 down , 1 upl); (10-14 down, 0.4-0.6 upl)
Haftalık en az bir kere yaşanan ping sorunları.
Siz gece vakti internet kullanmazsanız downloadınızı 0.5 ile 5 arasına çekiyorlar (en azından ben bu sorunu yaşıyorum)
Valorant oyuncusuyum geceleri ping değerlerim 4 basamaklı oluyor (kablolu internet)
Müşteri hizmetlerini arayınca modeme güncelleme atıyorlar ve sorun çözülüyor fakat 2 gündür o da işe yaramıyor.
109 TL ödüyorum (kampanyalı paket olduğu için yükseltme yapmıyorlar ve taahüt olduğu için çıkamıyorum).
SİZDEN İSTEDİĞİM :) : Turknet kullanan var mı ? Turknet de 99.9 tl ye 47 download 8 upload alacağımı söylüyorlar.
Kullanan varsa tavsiye eder mi ?
Yukarıdaki sorunlardan hem turkcell tarafında yaşayan hem turknet tarafında yaşayan var mıdır ?
Arkadaşlar rekabetçi oyunlar oynayanlar bilir internet ve fps vazgeçilmez şeylerdir bunlardan biri eksik olsa bile insan çok sinirleniyor ve bu sorunu düzeltmem lazım lütfen yardımcı olun

ansucha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
NASUHCAN ÖZBEK
Turknette 16 mbps alıyorum eski kadar cs gibi oyunları oynamıyorum ama eskiden çok nadir ping de sıkıntı yaşıyordum oda ev halkınında interete bağlı olmasından kaynaklı oluyordu.

müşteri hizmetleri çok berbat karşında konuşabileceğin bir insan yok telesekreterle konuşuyorsun veya mobil uygulamadan halletmeye çalışıyorsun. günler ve haftalar sürüyor temas kurman.

ben 75₺ ile başladım şimdi 95₺ her sene 10₺ koyuluyo üstüne eğer senin için problem değilse bunlar geçmeyi düşünebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turknette 16 mbps alıyorum eski kadar cs gibi oyunları oynamıyorum ama eskiden çok nadir ping de sıkıntı yaşıyordum oda ev halkınında interete bağlı olmasından kaynaklı oluyordu.

müşteri hizmetleri çok berbat karşında konuşabileceğin bir insan yok telesekreterle konuşuyorsun veya mobil uygulamadan halletmeye çalışıyorsun. günler ve haftalar sürüyor temas kurman.

ben 75₺ ile başladım şimdi 95₺ her sene 10₺ koyuluyo üstüne eğer senin için problem değilse bunlar geçmeyi düşünebilirsin.
Müşteri hizmetlerine bağlanmak isteme nedeniniz nedir ?

2mApoo

80+ Silver
TURKCELL SUPERONLINE İLE YAŞADIĞIM SORUNLAR (16 down , 1 upl); (10-14 down, 0.4-0.6 upl)
Siz gece vakti internet kullanmazsanız downloadınızı 0.5 ile 5 arasına çekiyorlar (en azından ben bu sorunu yaşıyorum)
Valorant oyuncusuyum geceleri ping değerlerim 4 basamaklı oluyor (kablolu internet)
Müşteri hizmetlerini arayınca modeme güncelleme atıyorlar ve sorun çözülüyor fakat 2 gündür o da işe yaramıyor.
109 TL ödüyorum (kampanyalı paket olduğu için yükseltme yapmıyorlar ve taahüt olduğu için çıkamıyorum).
SİZDEN İSTEDİĞİM :) : Turknet kullanan var mı ? Turknet de 99.9 TL ye 47 download 8 upload alacağımı söylüyorlar.
Yukarıdaki sorunlardan hem turkcell tarafında yaşayan hem turknet tarafında yaşayan var mıdır ?
Arkadaşlar rekabetçi oyunlar oynayanlar bilir internet ve fps vazgeçilmez şeylerdir bunlardan biri eksik olsa bile insan çok sinirleniyor ve bu sorunu düzeltmem lazım lütfen yardımcı olun
bişey sorcam
Fiber varmı ?
Ben bakır olarak kullanıyom . Ek olarak Wİ-Fİ . onada ek olarak memleket diyarbakır. Doğudayım.Ping çok az . Eğer fiber varsa TURKNET en ii seçeneklerden biri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bişey sorcam
Fiber varmı ?
Ben bakır olarak kullanıyom . Ek olarak Wİ-Fİ . onada ek olarak memleket diyarbakır. Doğudayım.Ping çok az . Eğer fiber varsa TURKNET en ii seçeneklerden biri.
Şu anlık sorunusuz gidiyo. (2 yıl. )

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
bişey sorcam
Fiber varmı ?
Malesef fiber alt yapı yok ama dediğim gibi 47 max down 8 upload alabilirim turknetten (Kayserinin ilçesi)

ansucha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
NASUHCAN ÖZBEK
Müşteri hizmetlerine bağlanmak isteme nedeniniz nedir ?
Modem üzerindeki ışıkların yanmasına rağmen internete giremiyordum. Arıza talebini açtıktan sonra 2-3 gün içinde mail yolu ile döndüler. geri cevap yazdığım zaman yine aynı sürelerde geri dönüş alıyordum. Sıkıntının modem de olduğunu buldum. Arkadaşımla konuşur gibi müşteri hizmetleri ile günlerce yazıştım. Can sıkıcı bir durumdu.

2mApoo

80+ Silver
Malesef fiber alt yapı yok ama dediğim gibi 47 max down 8 upload alabilirim turknetten (Kayserinin ilçesi)
Ethernet ile sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bende VALO oyuncusuyum. Gayet memnunum. (Ek olarak interneti 2 ev kullanıyoz)

SİZDEN İSTEDİĞİM :) : Turknet kullanan var mı ? Turknet de 99.9 TL ye 47 download 8 upload alacağımı söylüyorlar.
Ama bi sıkıntısı şu . Saha ekipleri yok. TÜRKTELEKOMA muhtaçlar. Bu biraz cırt bişey. Sıkıntı yani

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
anlaşılan iyi bir altyapınız yok, muhtemelen çoğu sağlayıcı sorun çıkartacaktır haberiniz olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
anlaşılan iyi bir altyapınız yok, muhtemelen çoğu sağlayıcı sorun çıkartacaktır haberiniz olsun.
Hocam turkcell ile 5 ay önce sözleşme yenileyene kadar internet ile ilgili bir sorunum yoktu şuan da bina kablolamasını kontrol etmek için ekip yollamalarını bekliyoruz. Yaşadığım ilçe kayserinin en gelişmiş ilçesi burada da altyapı kötüyse yapabilecek hiçbir şeyim yok. Arkadaşım yan mahallede fiber kullanırken benim burada sorun yaşamam garip geliyor.

Modem üzerindeki ışıkların yanmasına rağmen internete giremiyordum. Arıza talebini açtıktan sonra 2-3 gün içinde mail yolu ile döndüler. geri cevap yazdığım zaman yine aynı sürelerde geri dönüş alıyordum. Sıkıntının modem de olduğunu buldum. Arkadaşımla konuşur gibi müşteri hizmetleri ile günlerce yazıştım. Can sıkıcı bir durumdu.
Anlaşıldı, teşekkürler.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
TurkNet kötü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
Ethernet ile sorun yaşayacağını sanmıyorum. Bende VALO oyuncusuyum. Gayet memnunum. (Ek olarak interneti 2 ev kullanıyoz)

Ama bi sıkıntısı şu . Saha ekipleri yok. TÜRKTELEKOMA muhtaçlar. Bu biraz cırt bişey. Sıkıntı yani
Bina kablolamasında da sorun yoksa modemi kontrol ettireceğim, sorun devam ederse cayma hakkımı kullanıp turknete geçmek istiyorum en azından 1 ay dener sonra devam ederim taahhüt olayı yok bu iyi bir şey. Teşekkürler.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Allah rahmet eylesin.
İyi forumlar.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Hem Türktelekom hem süperonline kullanmış biri olarak sana anlatayım

Mahallemiz de 16 mbps adsl altyapı mevcuttu

TT kullanıcısıyken problem yaşamadığım hafta yoktu her hafta mutlaka TT müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalırdım sürekli internet kopar yada hız aşırı derecede düşük olurdu kullandığım paket (16mbps download 1 mbps upload) aldığım hız 8 mbps üstüne çıkmıyordu

Daha sonra Superonline geçtim fiyat olarak TT aldığım hizmeti pahalıya almaya başladım ama TT den daha iyiydi yaşadığım en büyük sorun hızla ilgiliydi internet hızım durduk yere düşüyordu müşteri hizmetlerini aramadan düzelmiyordu artık bilerek hızımı yavaşlattıklarını düşünmeye başlamıştım internet hızım 10 mbps üstüne çıkmıyordu

En son Turknete geçtim ve interneti tam anlamıyla o zaman kullanmaya başladığımı hissettim TT veremediği hizmeti TT altyapısı üzerinden vermeye başladı internet hızım sürekli yüksekti yavaşlama olmuyordu yaşadığım sorunlar internet bağlantım ara ara kesilip kendi kendine düzeliyordu konuyla ilgili mobil uygulamadan arıza kaydı oluşturdum bir kaç saat içinde dönüş yaptılar bağlantımda kopmalar olduğunu onlarda tespit etti ve problemin giderilmesi için TT saha ekiplerine bu durumu belirttiklerini söylediler ertesi gün TT saha ekibi mahalleye gelip ankstre kutusunu kontrol etmiş ve kutuda ki portları değiştirmiş daha sonrasında bana ulaşıp sorunun devam edip etmediğini sordular sorun çözülmüştü

TT müşteri hizmetlerini aradığımda her defasında arızanın benden kaynaklandığını belirtip kapatıyorlardı sorunu çözmüyorlardı Turknet sayesinde sorunum çözülmüştü yaklaşık bir sene sonra hız sorunu yaşamaya başladım arıza kaydı oluşturdum tekrardan TT saha ekibine sorun aktarılmış TT saha ekibi evime kadar gelip modeme bağlı olan kabloyu bir cihaza bağlayıp ölçüm yaptı ve altyapıya olması gerekenden daha az güç verildiğini ve internet hızımın bu yüzden düşük olduğunu söyledi "yıllarca bu şekilde kullanmışız bize altyapıdan ötürü düşük hız aldığımızı söylüyorlardı meğersem yalanmış 16 mbps hız vad edip 8 mbps hiz almamın sebebi hatta 13 mbps güç verilmesiymiş" telefonla arkadaşını arayarak hatta ki gücü artırmasını söyledi ilk 16 mbps yükseltti hatta ki gücü ve 2 dakika sonra tekrar ölçüm yaptı ve 13 mbps hız gelmeye başladı tekrardan arkadaşını arayarak hattı 19 mbps vermesini istedi ve modeme gelen internet hızı 15 mbps çıkmıştı

Turknet gerçekten çok kaliteli firma diğer hizmet sağlayıcılar gibi sorun sizden kaynaklı değip kapatmıyorlar modemi sıfırlayıp tekrar kurdurtup porbleminiz çözüldü yalanın söyleyip kapatmıyorlar yada hızınız düştüğü zaman arayınca düzelten firmalar gibi değil
bir sorun yaşadın mı gerçekten problemini çözüyorlar çözmeye çalışıyorlar

Bugün bu adsl altyapı üzerinden 50 mbps paket kullanıyorum 6 ay önce altyapı çalışması olmuş kablolar değişmedi altyapı aynı ama hızımız arttı sıfır sıkıntı devam ediyorum geçen bağlantı kopma problemi vardı çözdüler

Verdiğin paranın hakkını veren tek firma Turknet bana göre kimi turknetten memnun değil bilemiyorum bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyor olabilir altyapı kalitesi çok önemli bu konuda
Turknet bu sene fiyatları yükseltti sebebi şu tek paket tek fiyat politikasını devam ettirmek için böyle bir şey yaptı eğer altyapın 1gbps hız destekliyorsa turknet sana bu hızı aylık 100 liraya veriyor

Müşteri hizmetleri var mobil uygulama üzerinden ulaşıyorsun ama adamlar çok iddalı bu konuda biz sağlam hizmet veriyoruz sizin gibi 7/24 müşteri hizmetleri ihtiyaç duymuyoruz diyor biz online bir firmayız bize onlinedan ulaşın online halledelim diyorlar bu firmanın önü açılsa Türkiye'ye internet konusunda çağ atlatır ki zamanında yaptı internerlerse akk denen adil kullanım kotası saçmalığı varken Türknette bu yoktu diğer firmalar 24 ay taahhütle internet hizmet verirken Turknet taahhutsuz internet hizmeti veriyordu 24 ay boyunca kötü hizmetlerine mağruz kaldığımız hizmet sağlayıcılarına yazıklar olsun en kötü hizmeti satabilecekleri en yüksek fiyattan satarak milleti sömürüyorlar 24 ay boyunca da bu kötü hizmete mahkûm bırakıyorlar Turknette bunların hiç biri yok

Turkneti övmekten çekinmem çünkü övünülecek bir firma işini en iyi yapan milleti sömürmeyen verebileceği en iyi hizmeti verebileceği en uygun fiyattan vermeye çalışan mükemmel bir firma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,768
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom